• Studii astrologice personalizate

  • Începi săptămâna cu mari speranțe și năzuințe legate de viitorul profesional, de anumite proiecte pe care le dorești să fie pe termen cât mai lung și cât mai profitabile. Intuiția te ajută să descoperi soluții financiare istețe astfel încât să îți pui în practică anumite idealuri. Trigonul dintre Venus și Neptun te inspiră la începutul săptămânii, dar ar putea să îți susțină și o serie de iluzii financiare, o serie de speranțe supradimensionate vizavi de veniturile ce ar putea decurge dintr-un proiect profesional, dintr-o afacere. Ar fi un moment bun să revizuiești bazele pe care construiești și să nu încerci să faci prea mult dintr-odată. Din fericire, beneficiezi de sprijinul familiei, dar mai ales la nivel moral și mai puțin financiar. Poate că primești și ceva bani, dar nicidecum atât de mult pe cât sperai.

    Pe 23 octombrie, Soarele, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor, a căsătoriei Vărsătorilor, își începe tranzitul prin casa X, a carierei, a reputației socio-profesionale, a ambițiilor. Un parteneriat te poate propulsa pe culmi la care n-ai fi îndrăznit să visezi sau se creează oportunități de asociere pe termen lung. Mulți Vărsători devin mai preocupați de soarta căsniciei lor sau se gândesc serios dacă relația amoroasă din care fac parte ar merita oficializată, dacă are șanse de reușită pe termen lung. Sunt însă și Vărsători care ar putea face echipă chiar cu perechea de viață pentru a porni în dezvoltarea sau consolidarea unei cariere comune ori pur și simplu e o perioadă bună pentru a decide de comun acord care sunt proiectele de cuplu pe termen lung. Această activitate organizatorică vă creează amândurora un sentiment de securitate și de împlinire sufletească, de siguranță.

    Este momentul tău să strălucești, iar dacă nu te simți prea sigur pe tine, apelează la consiliere, cere sfatul unor profesioniști și vei reuși, în cele din urmă, să pășești cu mai mult curaj într-o direcție ce ar putea părea riscantă sau ieșită din comun.

    Tenacitatea, perseverența îți vor fi răsplătite și ai putea chiar revigora un proiect profesional mai vechi. În perioada, 24 – 26 octombrie, interacțiunea armonioasă dintre Venus și Pluton susține colaborarea cu străinătatea sau lansarea în străinătate a unui produs, a unui serviciu. Cunoașterea unei limbi străine te poate avantaja în plan profesional, așa că nu ezita să îți perfecționezi cunoștințele. Din altă perspectivă, în această perioadă s-ar putea îmbunătăți relația cu părinții sau ai putea să le cinstești memoria, să îi comemorezi, dacă aceștia nu mai sunt printre noi.

    Weekendul este tensionat, guvernat de un careu între Marte și Saturn. Se poate ca dintr-o dată să simți nevoia să faci un pas în spate și este chiar indicat să te documentezi serios în legătură cu anumite persoane, în legătură cu intențiile unor apropiați ori în legătură cu anumite acte și proceduri necesare organizării sau participării la un curs. Dacă acesta are legătură cu străinătatea sau cu studiile academice, pot să apară obstacole, întârzieri sau te lași animat de frici care te limitează.

X