• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  17 iulie 2019 Luna Plină de astăzi iluminează culisele vieții tale, ceea ce se află în spatele scenei, în spatele fațadei. Astfel, ai putea avea revelația unor surse ascunse de câștig sau revelația că anumite persoane nu îți sunt prietene, deși așa pretind. La fel de bine, ai putea descoperi ce anume îți seacă resursele în mod neconstructiv, fie cele fizice, materiale, fie cele emoționale. Ar fi bine să te ocupi puțin și de starea ta de sănătate. Temeri legate de locul de muncă ar putea să te aducă la limita nervilor, a răbdării. Caută remedii. Azi le și găsești.

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X