• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  Joi, 28 ianuarie 2021 Ai putea avea revelația a ceea ce aștepți cu adevărat de la relațiile semnificative din viața ta, dar nu este bine să pierzi din vedere nici nevoile celorlalți. Emoții și dorințe înăbușite pot ieși la lumină sau temeri că nu te poți descurca singur, ci ai nevoie de aliați, parteneri etc. S-ar putea să constați, de asemenea, că o anumită relație amoroasă a devenit serioasă, a ajuns la maturitate și este nevoie să vă luați angajamente serioase, poate chiar să o legalizați. Nu lăsa temeri legate de propria persoană să te țină pe loc. Vei face față cu bine provocărilor.

   Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile 

   

 • Compatibilitati pentru Varsator

  foto: Alice Popkorn https://flic.kr/p/ecS4A9  Varsator - Berbec  Aici se intalnesc doua tipuri diferite de egoisti si de independenti care nu se vor intelege niciodata. Varsatorul se considera prea sofisticat pentru superficialul Berbec asa ca nu-i va permite accesul in majoritatea treburilor sale. Varsatorul este prea rational pentru Berbec, iar in pat, Berbecul se va simti frustrat.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Vărsătorului

  Perioada: 19 ianuarie – 18 februarie Element: Aer Calitate: semn Fix Polaritate: Masculin Verb: a ști Planete guvernatoare: tradițional –  Saturn, modern – Uranus Metal: uraniul Culori: albastrul cerului   PORTRET Vărsătorul sau Purtătorul de Apă ori Fiul omului se întinde între 19 ianuarie şi 18 februarie, fiind al unsprezecelea semn al zodiacului. După

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X