• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa VII a Balanțelor, casa parteneriatelor, a relațiilor cu ceilalți, a căsniciei, dar și a dușmanilor cunoscuți. O relație pe care ai început-o acum 6 luni poate ajunge la un moment de cotitură, de decizie sau simți că s-a copt și merită oficializată. Intri într-o perioadă în care dialogul deschis, sincer este recomandat, iar aspectele armonioase ale Luminătorilor cu Jupiter favorizează conversațiile, schimburile de idei și deciziile înțelepte.

  Este o perioadă bună pentru a cântări dacă relațiile tale sunt cu adevărat echilibrate, corecte, dacă servesc intereselor tuturor celor implicați, dacă respectă individualitatea celor implicați și le permit acestora să își urmărească și scopuri individuale.
  Din altă perspectivă, acest moment de Lună Plină poate indica maturizarea unui contract sau faptul că un contract foarte bun ajunge la final lăsând loc unor inițiative și asocieri noi. Se poate ca anumite planuri legate de o asociere, de o căsătorie să ajungă acum la maturitate și vine momentul semnării de acte, documente, angajamente.

  Soarele se găsește însă și în aspect tensionat cu Pluton, aspect care se simte în special pe 14 și 15 octombrie. Astfel, e posibil să iasă la lumină un secret de familie sau un secret relațional, o chestiune legată de bani, de un proiect imobiliar, de familie creează disensiuni. Din fericire, implicarea lui Jupiter poate sprijini găsirea de soluții constructive sau măcar menținerea unei perspective optimiste asupra chestiunilor în cauză. Se recomandă să fii prudent în ceea ce privește proiectele de renovare pentru că acestea pot ajunge să te coste mult prea mult. Ia lucrurile pe rând și nu te lăsa purtat prea mult de fantezie sau de influențele celorlalți. Dacă dorești să faci o tranzacție imobiliară nu este acum cel mai bun moment pentru că pot apărea tot felul de costuri ascunse sau suplimentare, ceea ce tinde să te dezechilibreze. Eforturile necesare pot ajunge să fie mai mari decât beneficiile finale așa că nu te grăbi.

  O planetă foarte activă în aspecte este săptămâna aceasta Mercur, planetă care îți tranzitează casa II, a banilor munciți, a resurselor și valorilor personale. De aceea, în ciuda încurcăturilor de la începutul săptămânii, pe măsură ce ne apropiem de weekend, găsești tot mai multe soluții constructive, probabil cu sprijinul părinților. O chestiune mai veche de familie poate fi tratată acum mai realist, mai detașat, cu iertare și acceptarea unor decizii mai dificile care sunt musai de luat. Pentru că Mercur urmează să intre în retrogradare de pe 31 octombrie, ar fi bine ca săptămâna aceasta, sub bunele auspicii ale aspectelor sale cu Saturn, Neptun și Pluton, să îți pui în ordine chestiunile financiare, să încerci să încasezi ce ai de încasat, să negociezi ce ai de negociat.

  Pe 15 și 16 octombrie se simte mai puternic influența trigonului dintre Mercur și Neptun, planetă aflată în tranzit prin casa VI, a muncii și a sănătății. Astfel, e bine să tratezi cu mai multă reținere și cu mai mult realism propunerile de angajare pe care le primești. E posibil să îți faci iluzii prea mari cu privire la anumite beneficii financiare sau la posibilități de angajare, de colaborare la distanță sau poate de colaborare cu o firmă/persoană din afara țării.

  Folosește aspectele armonioase ale lui Mercur pentru a-ți revizui convingerile legate de valoarea personală, dar și de valoarea muncii, mai ales din postura de angajat, de subaltern.

  Săptămâna se încheie sub influența benefică a Lunii în tranzit prin Rac, dar și a unui sextil între Venus, guvernatoarea Balanței, și Saturn aflat în tranzit prin casa IV. Este posibil ca părinții să te ajute în secret pentru a nu crea tensiuni în căsnicia ta sau pentru a nu crea nemulțumiri în rândurile fraților, surorilor, dacă ai. Influența Lunii este benefică, iar weekendul poate confirma o creștere a popularității tale sau faptul că întâlnești o persoană care să te ajute să te realizezi profesional. Este o perioadă bună să meditezi totuși la perspectiva de a te desprinde de concepțiile mediului în care ai crescut, de dependența de părinți sau să îți reevaluezi proiectele pe termen lung.

X