• Studii astrologice personalizate

 • Săptămâna o începi foarte preocupat de propria persoană, de nevoile tale, simți să fii în centrul atenției, dorești să cucerești, să impresionezi, vrei ca ceilalți să răspundă de îndată dorințelor tale. Acest lucru ar putea declanșa neplăceri în sânul familiei, mai ales dacă se remarcă mari diferențe între ceea ce vrei tu și ceea ce doresc (pentru tine sau pentru ei) apropiații tăi. Un careu între Venus, guvernatoarea semnului tău, și Pluton, plasat în casa familiei, a spațiului de locuit, a inconștientului, a bazelor emoționale, poate scoate la lumină conflicte mai vechi, nemulțumiri legate de bani, de o investiție necesară în spațiul de locuit. Sunt și Balanțe care nu se simt suficient de apreciate de cei apropiați și, până pe 2 octombrie, tind să se comporte capricios și adesea manipulator. O datorie, o indiscreție romantică îți pot da peste cap viața și va trebui să te confrunți cu o față mai puțin flatantă a personalității tale.

  Începând cu 3 octombrie, Mercur intră în tranzit prin Scorpion, casa II a Balanțelor, casa banilor munciți, a resurselor și valorilor personale, în vreme ce Pluton, guvernatorul acestei case revine la mers direct. De aceea, se poate discuta mult mai rațional despre chestiuni vechi și spinoase ce țin de organizarea vieții de familie, de gestionarea veniturilor, dar și de dorința ta de a ieși din rutină, dintr-un mediu despre care simți că te strânge și constrânge. Lasă deoparte orgoliile, fă primul pas spre împăcarea cu părinții, cu familia întemeiată de tine, investește poate în ședințe de consiliere psihologică, în metode care să te ajute să îți înțelegi trecutul și impactul acestuia vizavi de concepțiile pe care le ai despre valoarea personală.

  Din altă perspectivă, dacă ai de făcut investiții importante, dacă dorești să cumperi o locuință ori să o renovezi pe cea în care locuiești, calculează bine bugetul și nu te feri să ceri și sfatul părinților. Poate că vei considera viziunea lor cam austeră, dar nu ar fi deloc rău să ții cont de ea. În final, te vei simți mult mai satisfăcut de rezultate.
  Tranzitul lui Mercur prin casa II este de bun augur pentru sectorul financiar. Ai putea să îți aduci aminte de o metodă folosită cândva, în trecut, pentru a câștiga suplimentar sau ai putea investi în cursuri și specializări pentru ca apoi, pe baza acestora, să îți găsești un loc de muncă mai bine plătit. Se recomandă să fii atent cu banii dacă dorești să cumperi bilete pentru o vacanță, pentru o călătorie, dacă dorești să rezervi un loc la un hotel etc. Tarifele pot fi fluctuante de la o zi la alta sau te poți trezi că anumite taxe obligatorii nu au fost incluse în ofertă.

  La 4 octombrie, Marte, planeta care guvernează relațiile, parteneriatele, căsnicia Balanțelor, intră în tranzit chiar prin Balanță. Intri într-o perioadă în care beneficiezi de ajutorul celor din jur, de sprijinul perechii de viață. Pe de altă parte, ai putea să te lași pe mâna unui consilier de imagine sau ai putea cere consultanță pentru a te promova mai bine, pentru a descoperi noi metode să te pui în valoare. E posibil ca adesea să simți presiunea celorlalți asupra ta sau poate ai impresia că viața îți e condusă de alții, de partenerul tău/partenera ta etc. Din fericire, perechea de viață se dă peste cap să-ți fie pe plac, să te surprindă. Vino în întâmpinarea inițiativelor sale și vei avea doar de câștigat, chiar dacă adesea te simți agasat.

  Sfârșitul de săptămână este mai tensionat, se pot înregistra fluctuații financiare, poți pierde o sumă de bani din neatenție, grabă sau pot apărea cheltuieli neplanificate cu copiii, dacă ai. Opoziția Mercur – Uranus poate aduce la lumină un secret neplăcut sau poate repune pe tapet o chestiune financiară care a mai creat neplăceri în familie, în viața de cuplu. Duminică începe să se facă simțit și un careu între Soarele aflat în Balanță și Saturn din Capricorn. Acest lucru poate indica o ciocnire cu autoritatea paternă, neplăceri în familie, îngrijorări legate de unul dintre părinți, dar poate și o stare de oboseală, de incertitudine, de slăbiciune la nivel emoțional.

X