• Studii astrologice personalizate

 • Weekendul care tocmai s-a încheiat și-a lăsat puternic amprenta asupra acestui început de săptămână. De altfel, opoziția Mercur – Uranus și careul Soare – Saturn, despre care am vorbit săptămâna trecută, se vor simți până pe 8 octombrie. De aceea, înarmează-te cu răbdare în ceea ce privește chestiunile complicate de familie, banii, dar și anumite chestiuni afective, amoroase, care par să se complice de la o zi la alta.

  Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește viața sentimentală pentru că tinzi să fii egoist, schimbător, orientat doar spre împlinirea unor nevoi, adesea copilărești. Aici s-ar putea enumera nevoia de a seduce pe oricine îți iese în cale, doar pentru a-ți confirma față de tine valoarea, puterea de a atrage, de a subjuga. Odată „prada” căzută la picioarele tale, tinzi să treci în extrema indiferenței, a răcelii. Cel mai probabil ar trebui să-ți iei o pauză pentru a te reconfigura în propriii tăi ochi, pentru a explora de ce te simți mai puțin seducător/seducătoare decât de obicei.

  Soarele, guvernatorul prieteniilor tale, dar și al țelurilor de viitor, al vieții sociale, aflat chir în Balanță, se confruntă cu Saturn plasat în casa familiei, a rădăcinilor, a bazelor emoționale pe care îți construiești viața. De aceea, e posibil să te deranjeze un prieten care ține să intre cu bocancii în sufletul tău sau poate că modul tău de a fi, mai capricios, mai auster, în această perioadă, supără o persoană apropiată. Nici relațiile de familie nu sunt prea liniștite pentru că te deranjează amestecul părinților în viața ta sau simți, cu frustrare, că viitorul tău depinde de cei dragi. Poate că, în loc să dai vina pe ei, faci un efort de maturizare emoțională și încerci cât se poare de concret să te ții pe propriile picioare. Ar fi bine să poți evita sentimentele de vinovăție față de alții.

  Pe 8 octombrie, Venus, guvernatoarea semnului tău, își începe periplul prin Scorpion (până la 1 noiembrie), pentru tine, casa banilor munciți, a resurselor și a valorilor personale. Finanțele și valoarea personală ajung în prim plan și este momentul cel mai potrivit pentru a decide dacă ești plătit la valoarea reală sau nu. Poate că e vremea să discuți cu șeful despre asta sau, pur și simplu, să îți găsești și alte surse de venit. Din altă perspectivă, este o perioadă bună pentru a te gândi la ceea ce simți, la ceea ce îți dorești în plan intim (Venus guvernează și casa VIII a Balanțelor, casa intimității, dar și a resurselor comune, a creditelor, taxelor, dar și a moștenirilor, a finanțărilor). Este o perioadă bună pentru a încerca să-ți stabilizezi veniturile, cheltuielile, dar și relațiile. Poate că e vremea să faci o alegere și să-i demonstrezi perechii tale că ești implicat cu trup și suflet în ceea ce încercați să construiți împreună. Asumarea unor angajamente financiare împreună cu persoana iubită ar putea duce relația voastră la un cu totul alt nivel, restabilind sau întărind încrederea reciprocă.

  Venus se va afla însă în opoziție cu Uranus, guvernatorul casei iubirii și a copiilor Balanțelor, iar acest aspect se va simți mai puternic pe 12 și 13 octombrie. Acest aspect ar putea să prevestească atracții bruște și nu neapărat potrivite, atracții față de oameni cu totul diferiți față de tine sau cu interese mai degrabă carnale decât romantice, așa cum e cazul tău. Poți ajunge, așadar, foarte repede în trista ipostază în care se aflau cei subjugați de tine la începutul săptămânii. Acest aspect este foarte bun pentru cei care doresc să se bucure de plăcerile vieții, fără să țină cont de consecințe, fără să caute angajamente și promisiuni. E bine să ții totuși cont de faptul că faptele tale pot avea consecințe neplăcute și se recomandă să nu sari peste măsurile de contracepție și nici peste cele de protecție.

  Din altă perspectivă, banii pot deveni subiect de gâlceavă în relațiile amoroase, fie ele oficializate ori ba.
  Pe 12 octombrie, Soarele intră în aspect armonios cu Jupiter, ceea ce îți poate aduce numeroase avantaje, atât la nivel profesional, cât și în plan social. Știi ce să spui, când să spui și cui să spui pentru a impresiona și ți-ai putea face intrarea în cercuri importante.

X