• Studii astrologice personalizate

 • Săptămâna începe sub semnul Lunii Pline din Berbec, moment foarte puternic pentru tine, ce poate marca o etapă de maxim, o împlinire, o bucurie (Luna se găsește în trigon cu Jupiter). Poate fi ceva legat de familie, de casă, de cămin, de copii, dar poate fi vorba și despre împliniri în căsnicie, despre coacerea unei relații romantice care pare să te poarte spre căsnicie, spre a te așeza la casa ta, spre a te muta împreună cu persoana iubită. Tensiunile se reconciliază mai ușor, mai ferm, fără prea multe discuții și dulcegării, dar acolo unde relațiile nu sunt funcționale de multă vreme, se poate pune punctul final și ajunge la o înțelegere amiabilă.

  Luna și Soarele se vor afla și în relație tensionată cu Pluton (aspectul Soare – Pluton se resimte până pe 15 octombrie), iar acest lucru ajută la desprinderi, la transformare personală, emoțională, la schimbări radicale. Pe de altă parte, aceste aspecte ar putea să indice jocuri de culise, interese ascunse, din partea ta și/sau din partea celorlalți, nesinceritate, un pericol pentru reputația ta, pericol de denigrare.

  Este foarte important să dai dovadă de flexibilitate, de creativitate și să lași deschise porțile spre negociere, renegociere, spre schimbarea planurilor inițiale. Lasă loc și celor din jur, ia în considerare și nevoile și dorințele celorlalți, fie că e vorba despre șefi, copii, parteneri de viață, de afaceri, colegi etc. Pentru că Pluton guvernează casa VIII a Berbecului, careul cu Soarele poate indica neplăceri financiare, o datorie supărătoare, cheltuieli neprevăzute cu copiii, pierderi prin speculații financiare. Implicarea lui Jupiter poate fi însă un fel de As din mânecă, poate ajuta la rezolvări favorabile sau măcar la abordarea cu optimism a provocărilor care apar. Evită posesivitatea, gelozia și concentrează-te spre a înțelege propriile motivații, dar și motivațiile ascunse ale celorlalți. Doar așa îți poți concepe o strategie bună pe termen lung.

  Mercur, planeta care guvernează pentru Berbeci casa III (comunicare, gândire, învățare, deplasări scurte, tranzacții comerciale, relația cu mediul în care Berbecii muncesc și trăiesc) și casa VI, a muncii și sănătății) este toată săptămâna implicat în relații armonioase cu Saturn, Neptun și Pluton. Inteligența, intuiția, spiritul practic, puterea de concentrare, de aprofundare, de analiză sunt la cote ridicate. Pentru că Mercur tranzitează casa VIII, a resurselor comune, a taxelor, impozitelor, a creditelor, datoriilor, dar și a finanțărilor, moștenirilor și a intimității, săptămâna aceasta găsești inspirația pentru decizii financiare foarte bune care te pot scoate dintr-o încurcătură sau care te ajută să îți crești veniturile.

  Influența lui Saturn, în perioada 13 – 15 octombrie, îți domolește impulsivitatea, iar calmul, gândirea pragmatică își fac loc în viața ta. Nu te repezi să accepți imediat propunerile de colaborare, de angajare, asocierile de afaceri, investițiile comune. Fă-ți bine calculele, pe termen lung, gândește nu doar avantajele materiale, ci și cele de imagine, legate de reputație, renume, autoritate personală.

  Pe 15 și 16 octombrie, Mercur se găsește în trigon cu Neptun, stimulându-ți romantismul, imaginația, fantezia, creativitatea. Ești mai seducător ca oricând, găsești cuvinte calde, care să atingă sufletul persoanei iubite sau care să te ajute să seduci o persoană care te atrage de multă vreme. Se poate să ai surpriza ca atracția fizică, erotică foarte puternică pe care ai simțit-o inițial să se transforme în ceva mai profund, în ceva care să îți atingă sufletul readucându-ți aminte de latura spirituală a vieții, de rolul profund transformator pe care îl avem unii asupra celorlalți.

  Weekendul poate aduce revelații foarte interesante, la nivel profesional, personal, financiar, sub semnul unui sextil Mercur – Pluton. Pe de altă parte, poate că e momentul să faci tu o mărturisire sau o surpriză celor dragi. Se poate să înțelegi mai bine ca oricând vorba biblică, „Adevărul te va elibera”.

  Aceste aspecte ale lui Mercur te sprijină în a învăța lucruri noi despre tine și despre ceilalți, dar și în a acumula informații noi pe baza cărora să îți crești veniturile. Se recomandă să fii atent la oportunitățile de a-ți îmbunătăți competențele.

  Sâmbătă și duminică, Luna se găsește în Rac, iar Venus, guvernatoarea relațiilor, dar și a banilor munciți, pentru Berbeci, se întâlnește într-un aspect armonios cu Saturn. S-ar spune că ești într-o etapă mai așezată, mai responsabilă, mai orientat spre responsabilitățile domestice, relaționale. Te vei simți foarte bine în sânul familiei, alături de perechea de viață, făcând planuri pentru viitor. Ar putea fi un moment foarte bun să inviți la masă niște parteneri de afaceri sau poate chiar pe unul dintre șefii tăi.

X