• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa IV a Capricornilor, casa familiei, a căminului, a rădăcinilor, a bazelor emoționale pe care se construiește existența. De aceea, intri într-o perioadă foarte bună pentru a reașeza viața de familie, pentru a-ți reconsidera prioritățile, pentru a reamenaja sau pentru a încheia un proiect imobiliar.

  Poate fi momentul unei decizii importante legate de spațiul de locuit, de membrii familiei sau de modul în care se desfășoară viața de familie. dar poate fi și momentul unei decizii finale legate de o mutare, de închirierea, vânzarea/cumpărarea unui apartament. Implicarea armonioasă a lui Jupiter, din casa XII, poate indica o rezolvare pozitivă, un ajutor nesperat din partea cuiva, un noroc legat de casă, de familie.

  Trebuie să ținem cont că până pe 15 octombrie se resimte puternic și un aspect tensionat între Soare și Pluton sugerând că îți poți deveni cel mai puternic dușman, mai ales dacă te găsești în pragul vreunei crize de autoritate sau în pragul unor probleme financiare. Se poate să te deranjeze o datorie, iar stresul acumulat te aduce în situația de a fi țâfnos, nervos, trăiești permanent cu senzația că nu ai de ajuns. Dar e bine să consideri că aceasta este o fază trecătoare și că de-a lungul acestei săptămâni lucrurile se vor mai însenina și primești ajutor de unde te aștepți mai puțin. Pregătește-te însă, la începutul acestei săptămâni, de conflicte la locul de muncă, la neplăceri din partea unui șef, a unui partener de afaceri.

  Acest aspect poate indica și o crescută sensibilitate emoțională sau faptul că o persoană din familie ar putea încerca să te manipuleze, să te joace pe degete și te-ai cam săturat.

  Din fericire, Mercur este foarte activ în aspecte dintre cele mai armonioase, în decursul acestei săptămâni. De aceea, cu ajutorul prietenilor sau al unui grup din care faci parte poți începe un proiect profesional nou, poți redresa un proiect profesional care a dat semne de regres în ultima perioadă sau, pur și simplu, îți găsești un nou loc de muncă. Te pot avantaja colaborările peste hotare, proiectele editoriale, publicistice, mediul universitar, reluarea unor studii. Pe de altă parte, ar trebui să fii pregătit pentru activități pe care ai putea să le consideri sub nivelul tău de pregătire, dar acestea te pot propulsa foarte departe.

  Aspectul armonios dintre Mercur și Neptun, puternic resimțit pe 15 și 16 octombrie, deschide oportunități deosebite de relaționare, de împrietenire, de implicare în proiecte comune, de grup, în cauze care să îi ajute și pe alții. Acestea sunt zile foarte bune pentru a te pune în acord cu ceilalți, pentru a organiza întâlniri cu prietenii sau pentru a participa la ateliere de dezvoltare personală, la cursuri, la ateliere creative. Caută să interacționezi de la suflet la suflet cu ceilalți, arată-ți și latura mai vulnerabilă, mai sensibilă, deschide-te spre oamenii cu care lucrezi, alături de care trăiești.

  Sfârșitul de săptămână stă sub semnul tranzitului Lunii prin Rac, pentru tine casa relațiilor, a parteneriatelor, a căsătoriei, dar și sub energia benefică a unui sextil Venus – Saturn. De aceea, te bucuri de foarte multă armonie în viața de cuplu, dar și de posibilitatea de a întâlni o persoană care să îți schimbe viața, destinul. Capricornii celibatari pot descoperi o persoană alături de care să dorească să își petreacă restul vieții, iar cei care sunt de ceva vreme într-o fericită relație neoficializată înclină acum spre angajamente pe termen lung, spre căsătorie.

X