• Studii astrologice personalizate

  • Săptămâna începe cu ceea ce pare a fi un blocaj în relația cu superiorii, cu anumite instituții și/sau autorități ale statului. Careul dintre Venus și Pluton, resimțit până la 2 octombrie, sugerează neliniști în carieră, în relațiile profesionale, jocuri de putere și o predispoziție a celorlalți de a face presiuni asupra ta. Se poate să simți mult mai puternic competiția în ceafă, iar cea mai mică eroare va fi speculată. Ai putea chiar să descoperi cu amărăciune că o persoană care pretindea că îți este prietenă a devenit competitorul tău numărul 1. Unii Capricorni ar putea simți blocaje legate de direcția în viață, confuzii vizavi de drumul profesional sau de direcția pe termen lung a unei relații amoroase.

    Pe 3 octombrie, Mercur, planeta care guvernează casa VI, a muncii și a sănătății Capricornilor, dar și casa IX, casa străinătății, a studiilor superioare, a convingerilor și a credințelor acestora, intră în tranzit prin Scorpion. Acest semn reprezintă, pentru Capricorni, casa XI, casa prietenilor, a grupurilor socio-profesionale, a mediului online, a tehnologiei, a speranțelor de viitor. Prietenii, colaboratorii, proiectele comune rămân de însemnătate pentru tine, mai ales în plan profesional, dar poate n-ar strica să faci puțină ordine, să vezi cu cine merită să mergi mai departe și cu cine nu. Mercur va retrograda pe aici, în perioada 30 octombrie – 20 noiembrie, favorizând trierile, revizuirile, reașezările unor colaborări, dar și a unor proiecte online. Te avantajează colaborările la distanță, dar poate și o schimbare de perspectivă asupra unei activități pe care o desfășori de multă vreme și pe care ar trebui să o aduci la alt nivel.

    Tot pe 3 octombrie, Pluton revine la mersul direct, ceea ce îți poate aduce mai multă claritate în relațiile sociale și te poate ajuta să te repoziționezi într-o variantă mai avantajoasă pentru tine. De asemenea, se pot clarifica anumite erori comise, poți înțelege cu mai multă ușurință și asumare ceea ce ai greșit în strategiile tale online sau în relațiile sociale, în relațiile cu prietenii, cu anumite grupuri de interese.

    Vineri, 4 octombrie, Marte își începe tranzitul prin Balanță, casa carierei, a reputației socio-profesionale, a ambițiilor Capricornilor. Dorința de a reuși în viață, în general, sau într-un proiect profesional, în special, se ascute și se naște din nevoia de mai multă stabilitate și securitate. Sunt și Capricorni care ar putea fi tentați să urmeze o afacere de familie, să urmeze sfaturile părinților în ceea ce privește direcția în viață și în carieră. Capricornii care se simt siguri pe ei se pot bucura de mare succes și se lansează fără probleme în luminile reflectoarelor, câștigă capital de imagine și își pot împlini cele mai ambițioase proiecte.

    Sfârșitul de săptămână stă sub semnul unor aspecte tensionate între Mercur și Uranus, dar și între Soare și Saturn. Interacțiunea dintre Mercur și Uranus este stimulantă, dar ar putea indica probleme financiare sau o răsturnare de situație în plan profesional, cu impact în plan financiar. În ceea ce privește careul dintre Soare și guvernatorul tău, Saturn, acesta sugerează un conflict cu șeful sau dificultăți în relațiile cu autoritățile. Un credit îți poate face mari probleme sau constați că anumite parteneriate, asocieri, colaborări au ajuns să-și facă mai mult rău decât bine.

X