• Studii astrologice personalizate

 • Îngrijorările din weekend te însoțesc până pe 8 octombrie, dată până la care se resimt influențele opoziției Mercur – Uranus și ale careului dintre Soare și Saturn, aspecte despre care am vorbit și săptămâna trecută. Situația financiară îți creează neliniști, iar predispoziția ar fi să le amplifici inutil și să nu mai poți judeca limpede lucrurile. Ar fi o perioadă bună să regândești viitorul unei afaceri, viitorul tău la un anume loc de muncă, să-ți regândești strategiile și așteptările de viitor, dar și modul în care te promovezi online, spre exemplu. Cântărește posibilitatea de a-ți îmbunătăți performanțele cu ajutorul tehnologiei.

  Careul dintre Saturn, guvernatorul tău, și Soare ar putea indica probleme, obstacole, întârzieri legate de un proiect pe termen lung, de dezvoltarea sau restartarea carierei. Dar toate acestea au un rost și te pot conduce spre identificarea unor aspecte care până acum au rămas ascunse și care au avut un impact negativ asupra dezvoltării tale profesionale. Ar fi poate indicat să meditezi cu mai multă atenție la modul în care colaborezi cu ceilalți, la proiectele comune. Sunt posibile conflicte cu autoritățile sau te stresează ideea de a lua un împrumut pentru a-și finanța mai departe proiectele.

  Pe 8 octombrie, Venus își începe tranzitul prin Scorpion, tranzit ce are loc până la 1 noiembrie. Pentru Capricorni, Scorpionul reprezintă casa XI, a prietenilor, a grupurilor socio-profesionale, a proiectelor de viitor, dar și a beneficiilor rezultate de pe urma vieții profesionale, a exercitării vocației. Odată cu intrarea în Scorpion, Venus se găsește în opoziție cu Uranus, aspect ce se va simți la maximum pe 12 și 13 octombrie. Venus își guvernează casa plăcerilor, a iubirii, dar și casa carierei. De aceea, se poate spune că în perioada următoare viața amoroasă poate fi mai dezordonată, poți avea parte te atracții bruște, constați că, deodată, un prieten/o prietenă sau o persoană din anturaj îți face curte sau, dimpotrivă, descoperi că sentimentele tale față de cineva sunt mai mult decât amicale. Viața socială este mult animată de tranzitul lui Venus și se recomandă să încerci să cunoști cât mai mulți oameni noi, să nu te sfiești să ieși în față, în evidență, dar să rămâi prudent față de cei pe care îi întâlnești. Se poate ca sentimentele, trăirile tale să fluctueze foarte mult de la o zi la alta, să nu fii deloc sigur pe ceea ce simți. De aceea, e poate mai bine să menții relațiile la un nivel platonic, amical.

  Capricornii celibatari ar putea fi interesați de site-urile de matrimoniale, dar riscurile sunt mari în astfel de medii și se recomandă să fii prudent, să nu te lași tocmai acum purtat de impulsuri necugetate.
  Veniturile pot fi fluctuante în această perioadă, deși, per total, se observă o tendință de creștere a acestora. Ai grijă însă la cum gestionezi resursele. Tinzi să cheltui prea mult pe luxuri inutile, chiar dacă tu ajungi să te convingi că ele sunt necesare.

  Pe 12 octombrie, Soarele intră în sextil cu Jupiter, iar energia acestui aspect te sprijină în gestionarea unor proiecte profesionale, în inițiativele care duc la dezvoltarea carierei. Este foarte posibil să ai parte de un sprijin nesperat, de o răsturnare avantajoasă de situație în relațiile cu șefii, dar și în relațiile cu autoritățile, dacă au existat neplăceri până acum.

X