• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa VIII a Fecioarelor, casa intimității, a transformării, dar și casa resurselor comune, a taxelor, impozitelor, creditelor, a finanțărilor și a moștenirilor. Luna Plină marchează momente de maxim sau momente de încheiere, astfel că Fecioarele se pot bucura de o perioadă de maximă apropiere de perechea de viață sau de o împlinire financiară. Pe de altă parte, e posibil ca o chestiune financiară, poate o datorie, să îi roadă mai mult decât de obicei și să fie nevoiți să ia măsuri urgente. Relațiile coapte, cu vechime se pot reașeza, poate fi momentul unor discuții deschise, sincere despre nevoile fiecăruia, despre viața în comun. În relațiile mai noi, se poate pune problema viitorului acestora.

  Este vremea să decizi dacă te implici mai mult sau dacă preferi poate să pui punct ori să rămâi la un nivel relațional mai superficial, mai puțin simbiotic. Și în plan profesional, mai ales în cazul colaborărilor cu un grup sau cu un prieten, e nevoie de decizii importante pentru a stabili în ce direcție merg proiectele comune, dacă aceasta te avantajează la nivel financiar sau nu. Din dorința de a fi de ajutor, de a te simți util, ai putea să ajungi ușor să fi exploatat sau folosit pentru câștigurile altora, în vreme ce tu te alegi doar cu firimituri.

  Luna și Soarele se găsesc în aspecte armonioase cu Jupiter, ceea ce înseamnă că te poți bucura de sprijin financiar din partea familiei, poți primi o sumă de bani drept compensare pentru ceva sau reușești să faci un credit imobiliar, dacă dorești de multă vreme să îți cumperi o locuință. Implicarea lui Jupiter te ajută să îți menții o dispoziție optimistă, chiar și în cazul unor dificultăți și turbulențe. Soarele se găsește în careu cu Pluton, aspect care se simte cel mai puternic pe 14 și 15 octombrie, prevestind conflicte legate de bani, neînțelegeri legate de gestionarea veniturilor în cuplu sau în parteneriatele de afaceri. Este foarte posibil să fii mult prea inflexibil și prea radical în păreri, dar și prea suspicios vizavi de intențiile celorlalți. Nu te lăsa manipulat de ceilalți, poate chiar de perechea de viață.

  Viața sentimentală este foarte agitată pentru Fecioarele care sunt la început de relații amoroase sau nu și-au oficializat relația. Se poate să te trezești brusc prins, prizonier într-o relație nefuncțională, într-o relație în care descoperi că ești manipulat de multă vreme. Pe de altă parte, un iubit/o iubită din trecut ar putea să îți dea peste cap relația curentă. Stârnești gelozii discutând cu o persoană din trecutul tău amoros. Fii mai prudent. De asemenea, se recomandă să eviți complicațiile amoroase, implicându-te în relații pasionale cu persoane căsătorite.

  Mercur, guvernatorul Fecioarei, dar și al casei carierei acesteia, este activ în aspecte săptămâna aceasta și, din fericire, acestea sunt armonioase: cu Saturn (14 și 15 octombrie), cu Neptun (15 și 16 octombrie), dar și cu Pluton (19 și 20 octombrie). Relațiile cu ceilalți tind să se armonizeze pe parcursul săptămânii, comunicarea se restabilește constructiv și poți atrage cu multă ușurință sprijin pentru un proiect profesional individual, pentru o idee de afaceri. Dacă nu ai pereche, săptămâna aceasta este favorabilă întâlnirilor romantice, mai ales sub egida trigonului dintre Mercur și Neptun. O discuție oarecare cu un amic, cu un prieten, cu vreun vecin sau cu o persoană din cartier se poate transforma într-un moment magic, într-un moment care să îți încânte sufletul și care să te poarte pe aripile iubirii, ale fanteziilor romantice. E mai indicat însă să nu te avânți orbește pentru că predispoziția de a idealiza persoanele care-ți ies în cale este foarte mare. Sau acestea tind să se prezinte într-o lumină mult prea favorabilă. Lasă-ți timp pentru a cerceta în profunzime.

  Aspectele armonioase ale lui Mercur prevestesc o mai bună comunicare cu copiii, dacă ai, dar și o mai bună comunicare cu șefii, cu partenerii de afaceri sau poate cu reprezentanții vreunei instituții a statului. Capacitatea de negociere este foarte ridicată, ești foarte convingător și ai o capacitate mai ridicată de pătrundere a unor aspecte, situații etc. Poți sesiza mai ușor aluziile sau ceea ce se ascunde, de fapt, în spatele unor afirmații, propuneri etc.

  Săptămâna se încheie cu un sextil între Venus și Saturn, ceea ce este de foarte bun augur pentru planul profesional. Un proiect individual, o activitate individuală îți poate aduce beneficii, ți se duce vestea, vin spre tine mai mulți bani sau se stabilizează situația financiară. Luna se va găsi în Rac, pentru Fecioare casa XI, o casă a vieții sociale, a grupurilor, prietenilor, a speranțelor de viitor și a tehnologiei. Weekendul vine cu oportunitatea de a cunoaște oameni care să îți schimbe în bine viitorul. Nu te feri de acțiuni caritabile, implică-te în activități umanitare, aderă la o cauză care te reprezintă, caută compania celorlalți.

X