• Studii astrologice personalizate

 • Nu prea ești mulțumit de venituri, probabil nici de cum merge vreun proiect personal ori vreo relație amoroasă. Careul dintre Venus și Pluton, care se simte puternic între 30 septembrie și 2 octombrie și îți poate da imboldul necesar pentru a lua măsuri radicale. Cel mai bine-ar fi să încerci să găsești perspective noi, metode noi de abordare a modului în care te pui în valoare în fața celorlalți. Regândește-ți prioritățile financiare, verifică modul în care cheltui, lasă la lumină ceva creativitate și asumă-ți un risc cât de mic, fie el și foarte bine calculat și pritocit înainte.
  Și în plan romantic ai putea da dovadă de o predispoziție de asta de partea sigură a baricadei. Dar nu toate Fecioarele se abțin, multe dintre ele plonjează în aventuri amoroase care le pot aduce serioase prejudicii, atât la nivel afectiv, cât și la nivel financiar. Altele, ar putea fi predispuse la un limbaj dur, incisiv, ceea ce promite să strice atmosfera romantică în viața de cuplu.

  Mercur, guvernatorul Fecioarei, intră în tranzit prin Scorpion, la 3 octombrie. Pentru Fecioare, Scorpionul reprezintă casa III, a comunicării și a învățării. Tot pe 3 octombrie, Pluton, guvernatorul Scorpionului, revine la mersul direct. Această planetă tranzitează casa V a Fecioarelor, casa iubirii, a aventurilor sentimentale, a creativității, a copiilor, a activităților recreative și de hobby. De aceea, se poate spune că începi să îți recâștigi încrederea în forțele proprii, în calitățile și talentele care te fac unic, în capacitatea de seducție, în calitățile de comunicator, în abilitățile tale intelectuale. Din fericire, îți poți recupera și încrederea în capacitățile tale de seducție, în magnetismul personal, poate chiar și în povestea de iubire în care ești implicat. Oficializată sau nu, merită mai multă atenție din partea ta și poate o clarificare a intențiilor tale. Vorbește deschis despre acestea.
  Mercur guvernează și casa X a Fecioarei, casa carierei, a reputației socio-profesionale. De aceea, se poate spune că intri într-o perioadă foarte bună pentru a câștiga în popularitate. Prezintă-ți ideile, organizează cursuri sau participă la cursuri de perfecționare, pune-ți în valoare talentele de scriitor, de comunicator, exprimă-te cu încredere și fii mai deschis, mai prietenos, mai amabil cu oamenii din jurul tău. Un zâmbet în locul unei încruntături severe poate face diferența în plan personal, dar și în plan profesional.

  Marte își schimbă și el semnul săptămâna aceasta. Pe 4 octombrie, Marte intră în Balanță, casa II a Fecioarei, casa banilor și a resurselor personale. Aici ar fi de ținut totuși cont de faptul că Marte guvernează casa VIII, a resurselor comune, a banilor perechii de viață, a taxelor, impozitelor, a datoriilor, dar și a finanțărilor, a beneficiilor, a cadourilor și a moștenirilor. De aceea, ar fi bine să lași la vedere calitățile tale de bun econom, să îți deschizi un cont de economii sau să tragi tare pentru a-ți plăti datoriile, indiferent dacă acestea sunt către stat sau reprezintă rate la un credit. Prezența lui Marte în casa II ar putea sugera și nevoia de a cheltui pe tot felul de nimicuri, pe frivolități sau pur și simplu pe credit. Dacă perechea de viață se oferă să te sprijine financiar, fii drămuit cu banii. Pe de altă parte, un proiect comun ar putea să se revigoreze și să îți aducă un profit nesperat.

  Sfârșitul de săptămână e mai învolburat. Sub influența unei opoziții între Mercur și Uranus, planul profesional poate fi frământat de tot felul de schimbări. Ideal ar fi să profiți de energia acestor planete și să inițiezi tu schimbările necesare pentru a pune viața profesională, cariera pe baze mai sănătoase. Ar putea avea loc renegocieri care să te destabilizeze la început, dar poți să le întorci oricând în favoarea ta.

  Tot la final de săptămână se resimte și cuadratura dintre Soare și Saturn, ceea ce îți poate aduce în atenție o problemă financiară mai veche sau un tipar de autosabotare și autolimitare. Nu e de mirare că ți-e greu adesea să răzbați, dacă îți pui singur bariere și îți ții ascunse calitățile. Pe de altă parte, Saturn se găsește în casa iubirii și a copiilor, iar careul cu Soarele poate sugera evidente conflicte între sistemul tău de valori și sistemul de valori îmbrățișat de persoana iubită și/sau de copii. La o privire mai atentă, ai putea constata că nepotrivirea de valori îți umbrește relația amoroasă de mai multă vreme, îți limitează exprimarea și este nevoie de schimbări sau poate chiar de încheierea acestei relații.

X