• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, are loc chiar cu Luna în Fecioară, în casa I a Fecioarei, în opoziție cu Soarele în Pești și în casa VIII, a relațiilor și a căsniciei Fecioarelor, conjunct cu Neptun. Luna se găsește și în aspecte armonioase cu planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), casa V a Fecioarei, casa iubirii, a aventurilor sentimentale, a creativității și a activităților recreative. De aceea, se poate spune că este momentul tău să strălucești, chiar dacă o faci în felul tău modest și reținut. Un proiect personal, o chestiune importantă pentru tine poate ajunge într-un moment critic ori se încheie. E posibil să primești un răspuns la o problemă mai veche, poate una legată de căsnicie, de o relație de prietenie sau de un proiect de viitor pentru tine.

  Există Fecioare care își doresc cu ardoare ca o relație mai veche de prietenie să devină una romantică și constată că nutresc sentimente adânci față de o persoană din anturaj. La fel poate fi cazul unei relații cu o persoană din trecutul Fecioarelor, relație care n-a fost nicicând prea clară. Pentru că Soarele e conjunct cu Neptun în casa VII, e posibil ca multe Fecioare să-și facă iluzii, să-și construiască așteptări prea mari, să vadă acea persoană din trecutul lor într-o lumină total idealizată. Oricât de puternice ar fi sentimentele tale, oricât de presantă nevoia de a întrezări ceva de viitor, acordă-ți vreme pentru a lămuri lucrurile, pentru a-ți clarifica percepțiile.

  Din altă perspectivă însă, prietenii te pot ajuta să îți pui în valoare talentele, să te faci remarcat, să te afirmi ori culegi roadele unor colaborări mai vechi ori a unor activități de promovare online. Fă și tu un efort în plus de a te promova, de a te adresa unor grupuri țintă. De asemenea, dacă ai proiecte mai vechi lăsate baltă, neterminate, ocupă-te de ele și le adu la zi.

  Mercur, guvernatorul Fecioarei, revine la mersul direct pe 10 martie, în Vărsător, casa VI, a muncii și a sănătății Fecioarelor. Mercur guvernează și casa X, a carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale a Fecioarelor. De aceea, revenirea sa la mers direct este semnificativă în plan profesional. Se poate să îți regăsești motivația de a te afirma, de a te face cunoscut, deși știi că acest lucru presupune efort, buchiseală, activități de rutină, multă muncă susținută. Ai putea reînvia un proiect profesional mai vechi.

  Cu un impact benefic săptămâna aceasta sunt și sextilele dintre Soarele din casa VII și planetele Jupiter și Pluton din casa V. În acest sens, 11 martie se anunță cu un potențial uriaș pentru parteneriate, indiferent dacă acestea sunt profesionale sau sentimentale. Dacă ești implicat într-o relație sentimentală neoficializată, dar care merge foarte bine, ai putea avea gânduri de căsătorie. Sau, poate, chiar primești o cerere de căsătorie de la persoana iubită. Dacă ești celibatar, șansele de a cunoaște o persoană cu care să ai o relație serioasă, cu potențial de a fi de durată, sunt foarte mari. Pentru că Soarele guvernează casa XII a Fecioarei, e posibil să reînvie o relație mai veche, să te reîntâlnești cu o persoană la care ai ținut foarte mult (și se pare că mai ții), persoană care își dorește să se reapropie de tine. Indiferent dacă ești căsătorit sau nu, folosește energia acestor aspecte pentru a-ți declara iubirea, dar și pentru a organiza o cină romantică, pentru a-ți surprinde perechea cu un cadou etc.

  Începând cu 11 martie, se poate ivi ocazia de semna un contract nou sau poate primești vești de la persoane dragi sufletului tău.

X