• Studii astrologice personalizate

 • Săptămâna începe sub semnul opoziției Mercur – Uranus și al careului Soare – Saturn, care se resimt până pe 8 octombrie. Despre ele am vorbit și săptămâna trecută pentru că și-au lăsat amprenta asupra weekendului care tocmai s-a încheiat. Așadar în primele zile ale acestei săptămâni ai putea fi cam iute la vorbă, iar acest lucru poate ajunge să te coste foarte scump, mai ales în plan profesional. Ar fi foarte bine să încerci să gândești bine înainte de a vorbi, mai ales pentru că ai tendința de a fi prea critic, prea acid, prea ironic. Ar fi păcat să strici relații profesionale foarte bune, colaborări cu o persoană de altă cultură sau din altă țară, o colaborare la distanță, doar pentru că te repezi să faci afirmații prea radicale.

  Se recomandă prudență dacă ai de călătorit, pentru că ai putea fi mai predispus să te accidentezi, să te pierzi, să îți pierzi documente importante. Pe de altă parte însă, nu trebuie să te ferești de schimbări, de renegocierea unor beneficii, ci doar să nu acționezi la primul impuls sau prea beligerant. Evită să dai ultimatumuri și nu le permite nici celorlalți să ți le dea.

  Careul Soare – Saturn activează casa II, a banilor munciți, a resurselor personale și a valorilor, și casa V, a iubirii, a creativității, a copiilor, a speculațiilor financiare și a distracțiilor. Acest aspect ar putea să sugereze că ți se ascut anumite temeri legate de bani, se poate să ai impresia că nu ai suficiente fonduri pentru a dezvolta un proiect propriu, o afacere proprie, pentru a-ți cultiva un talent sau pentru a te promova. E posibil ca banii să fie mai puțini în această perioadă, dar pe de altă parte poate fi doar percepția ta subiectivă generată de faptul că nu ai prea mare încredere în propriile forțe. Așadar s-ar recomanda să lucrezi puțin la asertivitate.
  Acest aspect ar putea însă indica și probleme în plan sentimental, dubii legate de soarta unei relații, indiferent de vechimea sa. Este posibil ca valorile tale să nu corespundă cu valorile perechii tale. De aceea, în cazuri extreme, când relațiile sunt nefuncționale de multă vreme, se poate ajunge la separări și poate despărțiri definitive.

  Pe 8 octombrie, Venus își începe tranzitul prin Scorpion, tranzit care va dura până la 1 noiembrie. Se recomandă atenție în comunicare pentru că tinzi să spui lucruri care nimeresc în punctele sensibile ale celor din jur. Dacă păstrezi prudența în exprimare, cuvintele pot fi cel mai mare atu al tău în această perioadă. Te simți mai bine în preajma celorlalți și te bucură sentimentul de apartenență la mediul în care muncești și trăiești. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți vină mai ușor să vorbești despre ceea ce simți, despre sentimentele pe care le-ai putea avea, eventual față de o persoană aflată la distanță de tine. Ai putea să te găsești flirtând online cu mai puțină rușine și reținere decât de obicei.

  Venus se găsește în opoziție cu Uranus, aspect care se simte mai puternic pe 12 și 13 octombrie. Ai mare grijă la afirmațiile pe care le faci pentru că acestea te pot costa, la propriu. Este foarte posibil să deranjezi prin ceea ce spui, scrii sau transmiți prin mijloace non verbale. Ai putea folosi acest aspect pentru a învăța lucruri noi, pentru a aprofunda ceea ce știi sau pentru a-ți îmbunătăți competențele profesionale. Mare grijă dacă vrei să călătorești, atenție la costul biletelor sau la schimbarea bruscă a unor condiții. Fă un efort să ieși din tiparele tale obișnuite, dacă dorești să îți sporești veniturile.

  La 12 octombrie, Soarele intră în sextil cu Jupiter, iar acest lucru este de foarte bun augur pentru veniturile tale. Acest aspect te susține pentru a cere o mărire de salariu (fără să exagerezi, desigur), te susține în orice negocieri de afaceri sau în atragerea de investitori pentru un proiect mai vechi.

X