• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa XI a Gemenilor, casa prietenilor, a grupurilor sociale și a proiectelor de grup, a planurilor de viitor, dar și a tehnologiei. De aceea, anumite colaborări pot ajunge acum la maturitate și își dezvăluie beneficiile, altele ar putea să ajungă la un final. Pe de altă parte, se poate să ți se fi copt o decizie legată de implicarea ta într-o campanie umanitară, într-o cauză, într-o campanie electorală sau într-un proiect de grup. De asemenea, se poate ca un proiect online sau retehnologizarea afacerii tale să își arate avantajele. Ar fi bine ca în perioada următoare să îți cerni un pic anturajul și să te asiguri că oamenii cu care te asociezi au aceleași crezuri, idealuri și interese ca tine.

  Soarele și Luna Plină sunt în relații foarte bune cu Jupiter, care tranzitează casa VII, a parteneriatelor, asocierilor, a căsniciei. Acest lucru sugerează că relația cu perechea de viață este din ce în ce mai bună, dar și faptul că vă priesc ieșirile în lume. Se poate să fiți invitați la o nuntă, la un botez. Dar sunt și Gemeni care consideră că au cugetat suficient la viitorul relației loc amoroase și că e vremea să o oficializeze. Se poate împlini o dorință mai veche, legată de căsnicia ta sau de un parteneriat de afaceri. Relațiile care nu au funcționat niciodată prea bine pot ajunge la un final natural, se decide de comun acord ca lucrurile să ia sfârșit.

  Pentru Gemeni, începutul de săptămână este propice participării la seminarii, la cursuri, la ateliere de dezvoltare profesională, dar și personală.

  Luna și Soarele se găsesc în aspecte tensionate cu Pluton. Careul dintre Soare și Pluton se resimte foarte puternic până pe 15 octombrie și aduce la suprafață preocupări și probleme financiare, o chestiune financiară care impune măsuri urgente, radicale, mai ales dacă este vorba despre o investiție comună, o datorie, un credit, un partaj. Cel mai probabil, vei fi nevoit să faci rost urgent de bani și să achiți o restanță, o datorie. Se recomandă ca la începutul săptămânii să fii foarte atent la ce spui, dar și la indiscreții amoroase. Soarele guvernează casa comunicării Gemenilor și tranzitează casa iubirii, astfel că se poate duce vestea despre aventurile tale amoroase, despre flirturi, mai ales dacă acestea se petrec la locul de muncă. Evită să îți înșeli perechea de viață sau să te implici în aventuri sentimentale cu persoane căsătorite, chiar dacă tu nu ai alte obligații. Se poate ajunge la șantaj sentimental, poate chiar și financiar, la sarcini nedorite etc.

  Mercur, planeta care guvernează Gemenii, dar și viața de familie a acestora, tranzitează în continuare Scorpionul, casa VI, a muncii și a sănătății Gemenilor. De acolo, se află în relații armonioase cu Saturn (14, 15 octombrie), cu Neptun (15, 16 octombrie) și cu Pluton (19, 20 octombrie). De aceea, se poate spune că ai o săptămână foarte inspirată la nivel profesional, dar și financiar. Mintea ta scormonitoare găsește soluții, resurse, dai dovadă de creativitate, dar și de realism, în același timp, surprinzi printr-o gândire echilibrată, dar și printr-o ascuțită intuiție. Pe de altă parte, poți folosi aceste tranzite pentru a restabili pacea, armonia, dialogul constructiv, în viața de familie, pentru a te implica mai activ în viața casnică sau pentru a susține o persoană dragă ție. Din altă perspectivă, e bine să revizuiești bazele pe care îți construiești cariera, viața profesională, direcția în viață, în general. Fă-ți un pal, fă calcule, pune cap la cap resurse și îți poți vedea un vis împlinit, te bucuri de realizări în carieră, dar și în viața de familie. Ai putea face o investiție pentru redecorarea căminului sau pentru a cumpăra un obiect electrocasnic de care ai mare nevoie.

  Gemenii aflați în căutarea unui (nou) loc de muncă au o săptămână norocoasă, dar nu ar fi rău să își optimizeze șansele cerând sfatul unui consilier, al unui îndrumător, coach sau poate al unui specialist în resurse umane.

  Săptămâna se încheie sub semnul unui aspect armonios între Venus și Saturn, aspect ce favorizează echilibrarea relațiilor amoroase, asumarea de responsabilități afective și financiare în cuplu, reconstruirea intimității și a încrederii reciproce, planificarea pașilor de făcut împreună. De asemenea, ai putea descoperi că ai sau că poți atrage resursele necesare lansării unui proiect profesional individual, cultivării unui talent. Gemenii celibatari ar putea întâlni, la locul de muncă, așteptând la medic sau în timp ce aleargă de colo, colo pentru îndeplinirea obligațiilor zilnice, o persoană interesantă, care să îi atragă prin maturitate și responsabilitate.

X