• Studii astrologice personalizate

 • Mulți Gemeni ar putea fi „victimele” unei pasiuni secrete, o pasiune care le aprinde imaginația, le înflăcărează pasiunea și hormonii, dar nu se simt în stare să mărturisească ceea ce simt. Poate fi vorba despre nesiguranță, despre teama de a fi respinși pentru că nu sunt foarte siguri că persoana la care visează cu tentă obsesivă nutrește vreun cât de mic interes față de ei. Sunt însă și Gemeni care se aruncă în relații periculoase, poate chiar în relații extraconjugale. Careul dintre Venus, guvernatoarea casei iubirii, flirturilor Gemenilor, se găsește, de la 30 septembrie, la 2 octombrie, în careu cu Pluton. Viața romantică tinde să fie complicată și se poate sfârși neplăcut dacă alegi să calci strâmb, dacă te încurci cu persoane căsătorite sau cu vreun coleg/vreo colegă de birou.

  Începând cu 3 octombrie, Pluton revine la mersul direct, ceea ce ar putea să încurajeze dialogurile pe teme mai intime sau poate că îți găsești curajul de a discuta despre subiecte sexuale pe care le considerai tabu. Nu neglija sănătatea organelor genitale și nu ezita să te prezinți la medic, dacă ceva nu e în ordine. Ai putea constata că aventurile amoroase desfășurate fără protecția necesară au lăsat urme asupra sănătății tale.

  Tot de pe 3 octombrie, Mercur, guvernatorul Gemenilor, își începe tranzitul prin Scorpion și casa VI, a muncii și a sănătății. Acest tranzit este mai îndelungat pentru că Mercur va retrograda pe aici de la 31 octombrie, la 20 noiembrie. De aceea, se deschide o perioadă îndelungată de reorganizare a vieții personale și profesionale. Fă curățenie în viața ta, dă deoparte tot ceea ce nu îți mai are rost sau utilitate. Poate că n-ar fi deloc rău să întreprinzi și o curățenie prin casă, care să culmineze cu donarea unor obiecte pe care nu le mai folosești de ani de zile. Găsește-ți clipe de liniște în care să îți pui pe o listă prioritățile. S-ar putea să constați că ai o lungă listă de atribuții legate de casă, cămin, familie, de care nu te-ai ocupat așa cum s-ar cuveni. Acum este cel mai bun moment să te ocupi de aceste lucruri. De asemenea, nu ar fi rău să te ocupi și de sănătatea ta emoțională, să încerci să găsești metode de a scăpa de stres, de agitația mentală.

  Începând cu 6 octombrie, Mercur intră în opoziție cu Uranus, iar acest lucru ar putea prevesti o creștere a nivelului de stres, de neliniște, răsturnări de situație în legătură cu o deplasare sau cu proiecte academice, publicistice. Din umbră ar putea ieși brusc la lumină un inamic de temut care să îți dea de furcă.

  Un alt tranzit interesant al acestei săptămâni, unul care promite să îți arunce în aer viața amoroasă, este tranzitul lui Marte prin Balanță, casa V a Gemenilor, casa iubirii, a flirturilor și a distracțiilor, a aventurilor amoroase. Devii o puternică forță de atracție, de seducție, faci față oricărei concurențe sau provocări amoroase. Relațiile se pot înfiripa rapid, dar fără perspective pe termen lung. Ar putea deveni totuși frumoase prietenii. Dacă ești deja căsătorit, te bucuri de redescoperirea plăcerii de a fi alături de perechea ta, reușești să îi insufli și acesteia dorința de aventură.
  Casa V este și o casă a creativității, dar și a copiilor. Profită așadar de tranzitul lui Marte pentru a te pune în valoare în plan social, în cadrul unui grup, în cadrul unui proiect comun sau implică-te într-o cauză ce servește copiii defavorizați. Pe de altă parte, dacă ai copii, ai acum șansa de a te reîmprieteni cu ei. Dedică-le mai mult timp, organizează activități distractive împreună cu ei. Dacă sunt mai mari și nu mai locuiesc cu tine, invită-i la un film, la o bere, la un spectacol.

  Ziua de duminică, 6 octombrie, stă sub semnul unui aspect tensionat dintre Soarele din Balanță și planeta Pluton din Capricorn. Acest lucru ar putea prevesti discuții neplăcute în intimitate, vreun șantaj sentimental sau financiar, neînțelegeri în cazul unui partaj sau vizavi de pensia de întreținere a copiilor, dacă treci cumva printr-un divorț.

X