• Studii astrologice personalizate

 • Până pe 8 octombrie, se resimt opoziția dintre Mercur și Uranus, dar și careul Soare – Saturn, despre care am vorbit și în previziunile săptămânii trecute. Faptul că Mercur, guvernatorul tău, e în relații tensionate cu Uranus sugerează stres, agitație, incapacitatea de a te concentra, dificultăți în a gestiona relațiile de familie sau poate vreo relație la distanță. Trecutul nu-ți dă pace și ar fi bine să încerci să găsești o cale de a ierta și de a merge mai departe, o cale de reașezare a relațiilor de familie. Sunt și Gemeni care au trecut prin momente mai dificile în ultima vreme, legate de rude, de familie, de boli ale acestora sau poate chiar de o dispariție bruscă. Sigur, nu e ușor să depășești astfel de momente, dar nici să cultivi o stare de permanentă agitație, instabilitate emoțională nu se recomandă pentru că te poți șubrezi la nivel fizic și psihic.

  Soarele tranzitează casa V, a iubirii, a copiilor, a creativității Gemenilor, dar și a distracțiilor și a aventurilor amoroase. Careul său cu Saturn din casa VIII, a intimității, sugerează dificultăți în exprimarea sentimentelor sau poticneli în amor. Pe de-o parte, te mână pasiunile de moment, nevoia de flirt, de joacă, de cucerire, te incită repede conversațiile inteligente, dar cam fără perdea. Pe de altă parte însă, ai putea simți nevoia de profunzime în relațiile intime. Ceva din tine îți poate aduce aminte de greșeli pe care le-ai tot repetat în plan intim și care te-au adus mereu în situații complicate și în suferințe emoționale. De aici, nevoia de a pune limite sau de a te opri în ultimul moment să te arunci în relații amoroase prea riscante.
  Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă, caută să înțelegi dacă are și alte substraturi sau totul se reduce la fizic, la nevoia conjuncturală de joacă, de stimulare.

  Pe 8 octombrie, Venus intră în tranzit prin Scorpion, semn pe care îl tranzitează până la 1 noiembrie. Pentru Gemeni acest semn reprezintă casa VI, a muncii și sănătății. Venus guvernează, pentru Gemeni, casa V, a iubirii. De aceea, sub tranzitul său prin casa VI, se poate naște o idilă la locul de muncă, te trezești dintr-o dată iremediabil atras de un coleg/o colegă sau ești mai dispus să colaborezi cu toată creativitatea din dotare pentru armonizarea relațiilor de muncă. Se poate remarca, de asemenea, o tenacitate crescută în a-ți cultiva un hobby ce poate să-ți devină profesie sau poate doar o afacere mai mică, secundară locului de muncă. Din altă perspectivă însă, te pot ajunge din urmă o serie de indiscreții, de păcate, de incorectitudini, iar procesarea lor în mediul intern poate avea efecte destul de neplăcute asupra stării de sănătate. Oricât de mult ai dori să poți da vina pe ceilalți, ceva în tine te face să te confrunți cu adevărul. De asemenea, este recomandabil să fii atent la starea de sănătate a copiilor, dacă ai, să nu neglijezi simptome sau manifestări, să nu le administrezi tratamente fără sfatul medicului. Se poate ca o condiție preexistentă să se îmbunătățească. Dacă ai, de fel, probleme digestive ar trebui să eviți excesele și să cauți remedii pentru că acum chiar le-ai putea găsi.

  Venus se găsește în opoziție cu Uranus, aspect ce se simte mai puternic pe 12 și 13 octombrie, amplificând instabilitatea afectivă. Este de mare importanță să cauți metode de relaxare, de reechilibrare, să te desprinzi de chestiuni din trecut. Dar ar fi bine să îți revizuiești și o parte a mentalităților și convingerilor legate de muncă, de relația cu colegii, de plăcerea de a munci.

  Pe 12 octombrie, Soarele intră în sextil cu Jupiter, un aspect care aduce o rază de lumină în relațiile amoroase, în căsnicie. Dialogurile se animă, dar sunt pline de umor, de dulceață, de afecțiune. Celibatarii au șanse mult mai mari să își găsească perechea, iar relația înfiripată la finele acestei săptămâni se anunță a fi cu șanse mari de izbândă pe termen lung.
  De asemenea, poți negocia cu mult mai multă ușurință contracte, poți pune la cale tranzacții, intermedieri, poți negocia un parteneriat de afaceri sau poți începe să îți extinzi afacerea cu ajutorul unui partener de nădejde, cu mintea deschisă și cu perspective deosebite. Nu lăsa prejudecățile proprii să împiedice această colaborare.

X