• Studii astrologice personalizate

  • Vă ofer o variantă specială a unei melodii care îmi place foarte mult (Titanium / Pavane (Piano/Cello Cover) – David Guetta / Faure – ThePianoGuys) şi câteva gânduri pe care mi le-a inspirat.

    Am descoperit că nu pot să cad, deşi de multe ori am vrut să las orice să-mi despice trupul la fel cum durerea îmi sfârteca inima. M-am lăsat la voia întâmplării, am provocat soarta să mă dea jos şi să mă calce în picioare, i-am lăsat pe ceilalţi să smulgă din mine şi să plece mai departe. Şi între noi fie vorba, nimic nu taie mai precis decât minciuna altuia. Nici nu mai ştii dacă mai eşti sau nu, prins în realităţile labirintice ale celor care rătăcesc furând la întâmplare de la cei care au ceva de dat. De ce să mai furi dacă ţi se dă?

    Am descoperit că nu pot să cad, că sunt un înger cu coloana vertebrală din titan şi cu aripi din flori care nu mor niciodată (ca să pun asta în formulă astrologică, NN în Scorpion, Pluton în Balanţă, Venus în Taur). „You shoot me down but I won’t fall/I am titanium.” Şi voi spune întotdeauna adevărul, cu iubire, chiar dacă doare. Din durere cresc cei mai frumoşi trandafiri. Fără spini.

    A rămâne mereu în picioare înseamnă pentru unii răceală, pentru mine a însemnat să descopăr  puterea incredibilă a unei inimi care mă poartă mereu mai departe cu o floare nouă în „penaj”, căldura nesfârşită a unei inimi care se încăpăţânează să bată şi să creadă că dincolo de orice monstru se ascunde lumina Cerului care îşi revarsă constelaţiile infinite în sângele nostru. Trebuie doar să vrem să o lăsăm să strălucească în afară prin Soarele din piept.

    Am descoperit că nu pot să cad pentru că las fereastra deschisă ca să intre lumina, în loc să o ţin încuiată de teamă să nu intre întunericul.

X