• Studii astrologice personalizate

  • Să înțelegem însă că planetele nu acționează pentru noi, ci noi cu sprijinul energiei lor. Tot ceea ce în decursul retrogradării lui Jupiter părea inaccesibil, odată cu revenirea sa la mersul direct devine accesibil. Cu condiția să fi exersat, experimentat, dezvoltat ceva noi cu noi în perioada de retrogradare. Pentru că fiecare dintre noi este o piesă din marele tot social. Reflectăm social ceea ce avem în suflet și în filosofia de viață, în mentalități și convingeri (Jupiter). Acest lucru poate deveni o forță a distrugerii sau o forță a transformării (Scorpion) personale și sociale. Fiecare are libertatea de a-și alege tabăra, ascultând glasul propriei conștiințe morale (Jupiter).

    Aș încheia cu ceea ce scria Esop: „Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice.” Poate că reușim să răsturnăm această stare de fapt, cu ajutorul lui Jupiter în Scorpion.

    Mai multe despre tranzitul lui Jupiter în Scorpion puteți citi aici: http://www.astroland.ro/jupiter-in-scorpion-fulgerul-cunoasterii-in-adancurile-psihicului#.W0RI2_kzbIU

    % | % | %
X