• Studii astrologice personalizate

 • Luna Nouă de la 28 octombrie îți activează casa IV, a familiei, a căminului, a spațiului de locuit, casa trecutului, a bazelor emoționale, a inconștientului. Uranus se află în opoziție cu Soarele și Luna, astfel că pot să apară schimbări bruște în carieră care să te oblige să îți pui pe alte baze viața de familie. E posibil chiar să trebuiască să renunți la un proiect imobiliar, la o tranzacție imobiliară. Poate chiar va fi nevoie să te muți, să îți schimbi domiciliul, se schimbă condițiile în care îți este închiriată locuința, se întâmplă ceva neprevăzut cu proprietarul etc.

  Din altă perspectivă, ar fi bine să acorzi prioritate vieții de familie și să nu lași nimic din afară să intervină în armonia voastră. Ar fi bine să încerci ca în perioada următoare să petreci mai mult timp pe-acasă, să fii mai implicat în a transforma casa în cămin etc. Ai putea să descoperi cu această ocazie că este tocmai lucrul de care aveai nevoie, că reușești să te relaxezi, să îți încarci bateriile. Dacă ai cum i-ați de lucru acasă sau mai pasează și perechii de viață, colegilor ori unui asociat câteva din responsabilitățile care îți revin. Fă-ți timp pentru sufletul tău, pentru părinți, pentru o reuniune de familie. Se poate ca părinții să aibă nevoie de sprijinul tău, poate în ceea ce privește o problemă de sănătate.

  Pe 28 și 29 octombrie, Marte se află în relații tensionate cu Saturn, ceea ce prevestește conflicte la locul de muncă sau complicații, amânări legate de o călătorie, de o deplasare, poate de o deplasare în interes de serviciu. Ai putea primi o veste proastă legată de un loc de muncă, de un proiect profesional sau poate chiar de starea de sănătate.

  Miercuri și joi (30 și 31 octombrie), Mercur și Venus se întâlnesc într-o minunată conjuncție în casa IV. Te simți iubit, apreciat, înconjurat de atenția celor dragi. Dar, pe de altă parte, ai putea găsi o soluție astfel încât să ai timp și pentru familie, dar și pentru o problemă urgentă legată de carieră. O întâlnire cu șeful ar putea avea loc și pe Skype sau prin alte mijloace de acest fel pentru că tehnologia este de partea ta.

  Pe 31 însă, Mercur își începe mersul aparent retrograd, iar acest lucru sugerează că până la 20 noiembrie ai timp suficient să regândești o serie de investiții legate de casă, de familie, ai suficient timp să meditezi la anturaj, la cei pe care îi consideri de-ai casei și care ar trebui triați. De asemenea, ar fi bine să gândești și să reevaluezi ceea ce contează cu adevărat pentru tine, ceea ce este cu adevărat de valoare, ce valori îți conferă o stare de bine, de siguranță, de securitate. Redu activitatea, redu cheltuielile, vezi dacă nu cheltui cumva prea mult cu anumite abonamente, cotizații sau sprijinind poate proiecte care nu mai sunt de actualitate sau nu îți mai aduc niciun beneficiu direct. În familie se pot relua o serie de discuții interminabile legate de investiții viitoare, dar nu se recomandă să trageți concluzii decât după 20 noiembrie. Nu te consuma cu încurcăturile care apar, dă vina pe Mercur și așteaptă vremuri mai bune.

  Pe 1 noiembrie, Venus își începe tranzitul prin Săgetător, pentru Lei casa V, a iubirii, a copiilor, a creativității și distracțiilor. Pentru că Venus îți guvernează casa carierei, prezența sa în casa V ar putea însemna oportunități de lansare a unui proiect profesional individual, începerea unei afaceri pe cont propriu, lansarea unui produs, dar și o aventură romantică alături de o persoană cunoscută prin intermediul carierei. Sau poate că șeful/șefa îți face ochi dulci, iar tu nu știi prea exact cum să reacționezi.

  Ultima zi a săptămânii este marcată de un aspect tensionat care începe să se formeze între Marte și Pluton, așa că n-ar fi de mirare ca în familie să scoată cineva colții, să se creeze o situați dintre cele mai urâte. Dar poate fi vorba despre agravarea stării de sănătate a unuia dintre părinți, veste care cade peste tine cam prea brutal.

X