• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, are loc pentru Leu în casele II (Luna în Fecioară) și VIII (Soarele în conjuncție cu Neptun în Pești), case financiare, considerate a fi axa valorilor de orice fel, nu doar materiale. Astfel, momentul de Lună Plină poate marca încheierea unei situații legate de bani, bunuri sau o criză legată de valoarea personală. În funcție de etapa în care te afli, fie vei fi pus în situația de a-ți achita o datorie mai veche, istorică chiar 😊, fie vei primi o sumă de bani pe care cineva ți-o datorează de multă vreme. E bine să ții cont de faptul că Soarele este conjunct cu Neptun și ai putea fi înclinat spre autoiluzionare sau spre a te lăsa mult mai ușor păcălit de iluzii ori de persoane care vând vise, care fac promisiuni fără acoperire vizavi de posibilități de câștig, de investiții.

  În acest context, pentru că Mercur revine la mersul direct pe 10 martie și mai durează câteva zile până mintea noastră e suficient de limpede, ar fi bine să nu te grăbești să semnezi contracte, înțelegeri, oricât de minunate par să fie câștigurile care să derive din ele. Neatenția este mai sporită, dar este posibil ca din aceste contracte să lipsească informații sau clauze interesante ori să cuprindă clauze interpretabile care să lucreze contra intereselor tale, mai târziu.

  Revenirea la mers direct a lui Mercur are loc în casa VII, a relațiilor, parteneriatelor și a căsniciei Leilor, ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru îmbunătățirea comunicării în cuplu. E posibil ca tranzitul retrograd a lui Mercur să fi marcat pentru mulți Lei o perioadă dificilă la nivel intim, să fi dezgropat chestiuni incomode, secrete care începând cu 10 martie se pot clarifica. Măcar le privești dintr-o altă perspectivă, mai echilibrată. Cresc oricum șansele ca în urm acestei crize să te apropii mai mult de persoana iubită, dacă dorința e aceea de a continua relația. Se creează circumstanțele necesare apropierii intime, sufletești, ai putea intra într-o etapă nouă din punct de vedere afectiv.

  Dacă în perioada de retrogradare a lui Mercur în viața ta a apărut o fostă iubire, după revenirea la mers direct a lui Mercur ai putea decide dacă merită să reiei relația sau o lași la nivel platonic, eventual la nivel de prietenie. Sunt și Lei care în această perioadă reconsideră dacă o relație de prietenie, cu vechime considerabilă, nu e cumva ceva mai mult și mai profund.

  Săptămâna aceasta se mai remarcă aspectele armonioase ale Soarelui, guvernatorul Leului, cu Jupiter și Pluton din Capricorn, casa VI, a muncii și a sănătății. Aceste aspecte se simt în perioada 10 – 15 martie, cu un moment de maxim pe 11 martie. De aceea, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai cele mai bune șanse de a găsi ceva pe placul tău, ceva care să te entuziasmeze, un loc unde să simți că talentele tale sunt apreciate, puse în valoare și în lumină. Te pui în valoare cu ușurință și se recomandă să îți pui la punct prezentările, CV-ul, să îți pui în lumină calificările, competențele. Pe de altă parte, ai putea lansa cu succes un produs nou, ai putea să îți faci mai multă reclamă, dar se recomandă pragmatism și atenție la detalii.

   

X