• Studii astrologice personalizate

  • De asemenea, este mai posibil ca oricând să dăm drumul, din grabă, unor lucruri pe care nu prea am fi dorit să le facem publice. Ar fi de evitat deciziile importante și de revizuit cele deja luate. Negocierile ai șanse foarte mici de izbândă atunci când toate părțile implicate vorbesc mult, repezit, fiecare din punctul său de vedere și mai dau și cu pumnul în masă. Așa că ar fi constructiv să evităm discuțiile în contradictoriu, să forțăm idei și să semnăm orice fel de contracte, acte, declarații. De asemenea, ar fi bine să verificăm de două ori dacă am scris corect pe corespondență numele destinatarului, dacă nu cumva am trecut o adresă greșită de e-mail sau dacă nu cumva trimitem din greșeală documente confidențiale unor persoane care nu ar trebui să le vadă.

    Nici intervențiile chirurgicale nu sunt recomandate, decât doar în cazul în care acestea nu mai pot fi evitate sau amânate și reprezintă urgențe.

    Pentru a trece cu bine de această perioadă este indicat să ne folosim creativitatea, imaginația, să lăsăm liber spiritul vizionar, pionierul din noi, deschizătorul de drumuri. Ar fi însă de evitat predispoziția de a face lucrurile la scară mare, mult prea mare, supraestimându-ne și competențele și capacitatea mentală de a gestiona tot procesul de la cap la coadă. Apoi, ar fi bine să ne gândim, înainte de a lua decizii sau de a sări la concluzii, că nu au intrat zilele în sac, că avem tot timpul din lume să discernem informații și că ar trebui să ne acordăm acest timp.

    % | % | % | % | %
X