• Studii astrologice personalizate

  • Relațiile vor fi centrul preocupărilor tale, alături de intimitate și de o serie de chestiuni ce țin de bunuri comune, investiții comune, taxe, impozite, moșteniri, finanțări. 

    Prima săptămână a lunii stă sub semnul unor aspecte armonioase între Marte și Pluton (2 octombrie), Venus și Pluton (3 octombrie), dar și sub semnul Lunii Pline în Berbec (5 octombrie) ce are loc odată cu o conjuncție Marte – Venus. De aceea, poți identifica foarte ușor modalități de câștig prin asocieri, prin intermediul anturajului sau poate oferind servicii de consultanță. Comunicarea rămâne însă un pilon esențial în demersurile tale de a pune mâna pe contracte noi ori de a le perfecta nițel pe cele mai vechi. N-ar strica să te documentezi foarte bine înainte de a propune cuiva să separați o serie de bunuri comune. Sau, pus în situația de a rezolva juridic problema unor bunuri comune ori a unor drepturi bănești, vei constata că partea ”adversă” își cunoaște mult mai bine drepturile și se va folosi de orice chichiță legală pentru a te pune în dificultate sau pentru a te determina să renunți.

    Luna Plină din 5 octombrie îți activează axa financiară, cu Luna în Berbec, în casa banilor munciți, a valorii personale, a resurselor personale. Astfel, accentul cade pe ceea ce muncești tu, pe modul în care reușești să transformi în aur un talent. Negocierile legate de bani nu merg tocmai simplu, dar nu ai ce face, ar trebui să le împingi spre final, cu răbdare. Se poate ca o persoană cu influență sau putere să încerce să te intimideze sau să te pună în umbră, dar se recomandă să îți susții punctele de vedere cu calm punându-ți în valoare talentele profesionale, competențele, realizările. Din altă perspectivă, o serie de nevoi și dorințe reprimate pot izbucni la suprafață și tinzi să îți reverși frustrările față de cei dragi. 

    În perioada 7 – 9 octombrie, Venus se găsește în aspect tensionat cu Saturn, indicând un posibil conflict de interese în plan profesional sau poate chiar în căsnicie. Se poate să te simți prins la mijloc între interesele altora sau presat să cedezi în fața șefului ori în fața unui prieten mai autoritar. Se poate ca o realitate mai puțin plăcută a unei asocieri sau a căsniciei să iasă la lumină, să constați că din bugetul comun a fost cheltuit mai mult decât credeai sau decât ți s-a adus la cunoștință. De asemenea, direcția profesională pe care dorești să o urmezi în viață ar putea intra în conflict cu interesele perechii tale. 

    % | % | % | % | % | % | %
X