• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa II a Peștilor, casa banilor munciți, a resurselor și a valorilor personale, ceea ce poate prevesti o creștere a veniturilor, o promovare sau poate chiar posibilitatea de a avea o sursă suplimentară de venit. Sunt și Pești care ajung într-un punct critic din punct de vedere financiar, dacă au neglijat până acum să facă ordine la acest capitol de viață sau au fost prea răzvrătiți în alegerea unui loc de muncă. Cei care s-au bazat doar pe venituri pasive pot ajunge acum la concluzia că nu mai merge așa, că e nevoie de o schimbare radicală. Din fericire, din casa X, a carierei, Jupiter aspectează armonios Luna Plină, astfel că premisele pentru perioada imediat următoare sunt dintre cele mai bune. Se pot încheia în favoarea ta o serie de negocieri mai vechi și se deschid perspective de expansiune profesională, dacă îți gestionezi resursele cum se cuvine.

  Trebuie însă să ținem cont că Luna și Soarele se găsesc și în aspect tensionat cu Pluton, iar acest lucru poate conduce la disensiuni, la nemulțumiri legate de prieteni, de anumite proiecte comune, de grup sau de proiectele de viitor, în general. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, dar și în relațiile intime, mai ales dacă ești tentat de vreo idilă cu o persoană de la locul de muncă sau cunoscută prin intermediul locului de muncă. Pot ieși cu mai multă ușurință la lumină diferențele de principii, de sisteme de valori dintre tine și perechea de viață ori dintre tine și prieteni, colaboratorii din cadrul unui proiect comun. Sunt și Pești care se simt dintr-o dată atrași de vreun prieten/vreo prietenă și își pun în primejdie o relație existentă. Gândește bine înainte să faci vreun gest necugetat.

  Din fericire, Mercur, planeta care guvernează relațiile, căsnicia, dar și casa familiei, a căminului, a rădăcinilor Peștilor, este armonios aspectată de Saturn, Neptun și Pluton. De aceea, până la finele acestei săptămâni, atmosfera se destinde semnificativ în parteneriate, asocieri, în viața de cuplu sau în căminul Peștilor.

  Se remarcă, în special, trigonul dintre Mercur și Neptun, planeta care guvernează Peștii. Acest aspect se resimte mai puternic pe 15 și 16 octombrie și prevestește armonie conjugală, capacitatea de a ajunge la o viziune comună cu perechea ta, în ceea ce privește viitorul împreună. Pe de altă parte, n-ar fi rău să porniți într-o călătorie, să vă aventurați împreună în afara mediului în care vă petreceți fiecare zi, participați la un pelerinaj, la un curs sau organizați împreună un atelier de dezvoltare personală sau cu orice alt specific la care vă pricepeți.

  Idealurile romantice pot atinge însă cote alarmante și ar fi păcat să te îmbeți cu apă rece. Apelează la sfatul unui prieten mai matur, mai realist, dacă simți că nu mai știi ce să crezi sau dacă ești peste măsură de îndrăgostit.

  Sfârșitul de săptămână stă sub semnul romantismului, cu Luna în tranzit prin Rac, pentru tine casa V, a iubirii, a aventurilor sentimentale. Dacă nu faci parte deja dintr-o relație, viața îți poate scoate în cale o persoană deosebit de caldă, de protectoare, de sufletistă care să îți redea liniștea sufletească și să îți retrezească nevoia de poezie, de seducții dulci, grațioase, sensibile. Te vei simți în siguranță, te vei simți iubit, ocrotit, apreciat. Aceleași trăiri deosebite le au și Peștii căsătoriți sau parte a unor relații mai vechi. Ei se pot bucura de conceperea sau de nașterea unui copil.

X