• Studii astrologice personalizate

 • Până pe 8 octombrie, se resimt încă opoziția dintre Mercur și Uranus, dar și careul dintre Soare și Saturn despre care am scris și săptămâna trecută. De aceea, începi săptămâna într-o atmosferă tensionată, cu tot felul de neliniști, incertitudini și chiar conflicte. Deplasările nu sunt foarte recomandate și ar trebui să îți sfătuiești și perechea de viață să manifeste prudență dacă are de călătorit. Se poate spune că, din anumite puncte de vedere socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu cele din târg.

  Dacă ai ceva intenții ascunse în ceea ce privește parteneriatele cu ceilalți sau vizavi de perechea de viață, acestea vor ieși la lumină sau se pot întoarce împotriva ta, așa că fii prudent la cu ceea ce spui. Poate că mai multă sinceritate nu ar strica dacă tot ai vrea ca lucrurile să meargă fără probleme. Ține cont de faptul că din dorința de a-ți surprinde plăcut perechea de viață sau un partener de afaceri, ai putea comite o gafă.

  Careul dintre Soare și Saturn poate prevesti intrigi la locul de muncă, secrete ale colegilor care poate ți-au pus gând rău, un mediu amical cam nesănătos. Este cel mai bun moment să faci curățenie printre amici, să mai cerni din cei pe care îi numești anturajul tău. Anumite colaborări profesionale ajung în impas sau se încheie, dar ține cont că tot răul este spre bine.

  Pe de altă parte, n-ar strica să ai mai multă grijă de sănătatea ta, mai ales la nivel psihic.

  Pe 8 octombrie, Venus își începe tranzitul prin Scorpion, până la 1 noiembrie. Pentru Pești, aceasta este casa IX, a depărtărilor, a străinătății, a călătoriilor, a studiilor superioare, dar și a convingerilor și a filosofiei de viață. Te simți mai încrezător în a-ți exprima punctele de vedere, sentimentele, chiar dacă acest lucru ar putea presupune să îți asumi un risc, să nu mergi pe căile obișnuite. Mulți Pești se consumă în această perioadă cu o pasiune care i-a lovit brusc și pe care nu știu cum să o gestioneze. Sinceritatea și deschiderea în abordare te pot ajuta. Pe de altă parte, se poate să te streseze o serie de chestiuni financiare, de datorii, de rate sau situația unor bunuri comune. Ai putea apela la consultanță de specialitate dacă nu te descurci singur.

  Venus intră în opoziție cu Uranus, aspect care se simte mai puternic pe 12 și 13 octombrie. O situație financiară mai veche tinde să se destabilizeze foarte mult, mai ales dacă trăiești din dobânzi, comisioane, din venituri pasive adică. De asemenea, dacă desfășori activități care țin de editare, publicistică, acestea ar putea intra într-o perioadă mai dificilă și vei fi nevoit să treci la ajustări, la schimbări sau poate chiar la încheierea unor proiecte care îți consumă prea multe resurse fără să îți aducă și veniturile scontate. Dacă te bazezi pe o despăgubire, pe încasarea unor plăți compensatorii, acestea întârzie mult să vină și de aceea va fi nevoie poate să te angajezi, chiar dacă ai fi preferat o activitate independentă. Fii flexibil și nu te crampona de lucruri, situații, relații, proiecte și mentalități învechite.

  Pe 12 octombrie, Soarele intră în aspect armonios cu Jupiter, iar acest lucru poate coincide cu vești bune în plan profesional. Se naște o rază de speranță că lucrurile se pot îndrepta, dar este nevoie de un efort constant, pe termen lung. De aceea, se recomandă să nu pierzi din vedere riscurile, aspectele neplăcute, să nu mizezi totul pe norocul chior, ci să ai și variante de rezervă. Cu siguranță, acest aspect poate indica un noroc financiar, bani care intră în conturile tale când te așteptai mai puțin, dar se recomandă să ai mare grijă cu gestionarea acestor resurse. După cum vezi, financiar, lucrurile se pot răsturna de la o zi la alta și de aceea ar fi momentul să îți sufleci mânecile și să faci curățenie în acest sector de viață. Refă calcule, prognoze, planuri de afaceri, vezi ce datorii ai și cum poți investi cu cap banii care îți vin pe neașteptate.

X