• Studii astrologice personalizate

  • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa X a Racilor, casa care reprezintă cariera, ambițiile, reputația și realizările socio-profesionale. Mulți Raci ajung într-o etapă de succes profesional, într-o etapă în care se simt foarte împliniți în carieră, într-o etapă în care pot impresiona și își pot găsi, în sfârșit direcția potrivită, de ce nu, poate chiar vocația. Luna Plină se găsește în aspecte armonioase cu Jupiter, ceea ce deschide perspective foarte norocoase pentru Racii care doresc un loc de muncă mai bun sau doresc să lanseze propria afacere. Ești pe un val ascendent, aceasta este ideea de bază. Depune efort în continuare pentru că în săptămânile ce vin poți să fii promovat, desemnat lider de proiect.

    Luna și Soarele se află însă și în aspecte tensionate cu Pluton, planetă ce tranzitează casa parteneriatelor, a căsniciei Racilor. Astfel, succesul profesional poate presupune neglijarea îndatoririlor casnice, neglijarea perechii de viață, poate chiar și a copiilor, ceea ce nu poate fi deloc trecut cu vederea. De aceea, se recomandă să cauți o strategie prin care să echilibrezi aceste sectoare atât de importante ale vieții tale: familia și cariera. Acest aspect tensionat dintre Soare și Pluton poate evidenția însă, pentru unii dintre Raci, dezechilibre adânci în viața de cuplu, faptul că perechea de viață tinde să abuzeze, să domine, să își impună întotdeauna voința, puterea, nevoile. Este poate momentul unor discuții mai dure, mai deschise, sincere, cu cărțile pe masă, în special dacă existe probleme financiare în cuplu sau dacă nu consideri că ești prețuit la adevărata valoare, ci mai degrabă exploatat.

    Din altă perspectivă, noul tău statut, succesul de care te bucuri ar putea dicta reajustarea unor colaborări, asocieri, parteneriate profesionale, de afaceri etc. Fii atent la competitori sau poate la vreun client care îți poate face necazuri apelând la metode dintre cele mai necinstite. Fii pe fază, nu te descuraja, susține-ți cauza, punctele de vedere, nu intra în polemici nedemne, apelează, eventual, la un avocat. Energia lui Jupiter te poate ajuta să depășești mai ușor problemele, eventual chiar să renunți cu inima mai ușoară la anumite contracte și/sau colaborări. Se poate ca tema acestei perioade să fie aceea a curățeniei în scopuri și relații. Pentru a câștiga ceva sau pentru a te bucura de succes e probabil să fie nevoie să renunți la anumite lucruri, oameni, proiecte. Fii pregătit pentru gelozii, invidii și negocieri financiare dure, mai ales dacă ai vreun proces de partaj sau de stabilire a unei pensii de întreținere.

    O planetă foarte activă în aspecte armonioase este, săptămâna aceasta, Mercur, planetă care guvernează pentru Raci casa III, a comunicării, a învățării, a deplasărilor, a relațiilor cu mediul în care muncești și trăiești, dar și casa XII, casa izolării, a sacrificiilor, dar și a vindecării. Aspectele sale armonioase cu Saturn(14, 15 octombrie), cu Neptun (15, 16 octombrie), cu Pluton (19, 20 octombrie) sugerează creativitate, dar și realism, bune calități de negociator. Mercur tranzitează casa iubirii și a copiilor, astfel că, de-a lungul acestei săptămâni se poate ajunge la un dialog constructiv cu perechea de viață și/sau cu copiii. Pe de altă parte, dacă ești celibatar, poți intra mai ușor în vorbă cu o persoană care te atrage și te intimidează în același timp. Sau te abordează aceasta dând startul unei relații calde, romantice, dar și pasionale în același timp. Marți, miercuri, evită să stai închis în casă, ieși în lume, mergi la o piesă de teatru, la un spectacol. Dacă ești căsătorit, va face bine relației, dacă ești celibatar, ai șanse foarte mari să îți găsești perechea.

    Săptămâna se încheie cu Luna în semnul tău și cu un aspect armonios între Venus și Saturn. De aceea, relațiile se mai îmblânzesc, dar este vremea să te ocupi de nevoile tale, de lucrurile care îți plac. Răsfață-te singur sau doar în compania oamenilor care îți sunt cu adevărat apropiați. Aspectul planetei Venus poate însă prevesti faptul că îți faci prieteni noi sau că decizi să te întâlnești față în față cu o persoană cu care ai socializat doar pe internet.

X