• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, are loc pentru Raci în casele III (Luna în Fecioară) și IX (Soarele în conjuncție cu Neptun în Pești), ceea ce aduce în atenție chestiuni legate de comunicare, de învățare, de adaptare la mediul în care trăiești, poate chiar și de ceva examene sau de călătorii ori deplasări diverse. Este posibil ca săptămâna aceasta să primești vești, să primești o informație sau un răspuns așteptat de mai multă vreme. Aici, un rol important îl are și revenirea la mers direct a lui Mercur, pe 10 martie. Un proiect legat de comunicare, de educație, dar poate fi vorba despre un proiect editorial, publicistic ori academic ar putea ajunge la un punct de maxim sau se încheie. Beneficiile financiare nu întârzie să apară, dacă e să ținem cont de faptul că Soarele guvernează casa banilor munciți a Racilor, casa valorii personale, a resurselor personale.

  Ai putea folosi energia acestei lunații și pentru a da un examen important, un examen care încheie o perioadă de studiu, de calificare, de creștere a valorii tale personale prin cunoaștere. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care îl face Luna Plină cu planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), casa VII, a relațiilor și a căsniciei, pentru Raci, indică o îmbunătățire a comunicării în cuplu. Unii Raci ar putea deveni mai curajoși în exprimarea și susținerea punctelor lor de vedere sau se ajunge la o concluzie constructivă în anumite chestiuni ce țin de viața de cuplu sau de o asociere de afaceri. Spre exemplu, dacă doreai de mai multă vreme să intri într-un parteneriat, iar discuțiile păreau să nu conducă nicăieri, săptămâna aceasta ai putea primi un verdict favorabil.

  Aspectele Lunii cu planetele din casa VII, în harta lunației, sugerează însă și că ai putea călători alături de perechea ta, ceea ce poate alunga plictiseala și senzația de sufocare din viața în doi.

  Din altă perspectivă, energia acestei Luni Pline te poate sprijini în a-ți face mai mulți prieteni în cartierul în care locuiești sau printre colegi. Sau poate constați brusc că întâlnirile din ultima vreme cu un coleg sau un vecin au condus la o prietenie demnă de luat în seamă.

  Așa cum spuneam și mai sus, Mercur revine la mersul direct pe 10 martie, prin casa VIII a Racului, ceea ce poate indica secrete care ies la lumină, suspiciuni care se lămuresc, subiecte, chestiuni sau probleme ce țin de trecut, de temeri, pe care le percepi dintr-o perspectivă nouă, mai clară. Se poate chiar să ai parte de revelații personale legate de propriile limite sau de sentimente mai cotropitoare, cum ar fi posesivitatea și gelozia. Indeciziile legate de o relație amoroasă încep să se risipească ori constați că limitele, obstacolele apărute în comunicarea cu persoana iubită se disipă de la o zi la alta.

  Perioada 10 – 15 martie stă sub semnul unor sextile pe care Soarele le face cu Jupiter și Pluton. Aspectul cu Jupiter, în special, sugerează mult sprijin din partea unei persoane (poate fi și perechea de viață sau un partener de afaceri) pentru a câștiga mai bine, pentru a stabili un parteneriat cu o firmă din străinătate, pentru a primi o bursă sau, poate, pentru a imigra. Te avantajează, de asemenea, să apelezi la mediere, ca consiliere, la un intermediar, la un avocat, sfătuitor etc., în funcție de situația în care te afli. Sunt și Raci care vor primi sprijin fără să solicite și fără să se aștepte la așa ceva sau de unde se așteaptă mai puțin.

   

X