• Studii astrologice personalizate

  • Primele zile ale săptămânii sunt marcate de conflicte în plan profesional, ceea ce generează foarte mult stres. Opoziția dintre Mercur și Uranus, dar și careul Soare – Saturn, despre care am scris și săptămâna trecută, se simt până pe 8 octombrie. De aceea, este posibil ca încă de luni să pășești într-un cuib de viespi, atunci când ajungi la locul de muncă. Iese cumva la lumină un secret, o chestiune ce poate să îți pericliteze poziția, reputația sau poate chiar afacerea sau un parteneriat de afaceri. Și căsnicia poate avea de suferit de pe urma acestui scandal și e bine să îți calculezi bine pașii, să nu te lași purtat de mânie și să spui tot ce-ți vine la îndemână. Pe de altă parte, aceasta ar putea fi o șansă reală să schimbi ceva, să clarifici anumite lucruri, să-ți asumi eventualele erori și să cauți o nouă perspectivă, o nouă abordare.

    Soarele tranzitează casa prietenilor, a cercurilor socio-profesionale, a partidelor, a proiectelor de viitor, iar conflictul său cu Saturn, aflat în tranzit prin casa II, sugerează conflicte, neînțelegeri. E posibil să constați că apartenența la un anumit grup nu te mai pune în valoare, ci îți aduce deservicii, inclusiv la nivel financiar. Cântărește-ți cu atenție opțiunile și încearcă să-ți renegociezi poziția. Se recomandă, de asemenea, să ieși din combinații, grupuri, proiecte comune în care doar tu investești, în care ceilalți au început să tragă chiulul și nu își îndeplinesc sarcinile asumate, obligațiile financiare. Sunt însă și Săgetători care vor avea doar conflicte cu prietenii sau numai cu unul dintre aceștia. Aceste conflicte ar putea avea la bază diferențe de principii, diferențe de crezuri politice sau niște bani.

    Pe 8 octombrie, Venus intră în tranzit prin Scorpion, tranzit ce se întinde până la 1 noiembrie. Pentru Săgetător, Scorpionul este casa XII, o casă a suferințelor, a solitudinii, a dușmanilor ascunși, dar și a vindecării. Pentru tine, acest tranzit poate însemna finalul unui ciclu relațional și financiar, nevoia de a interioriza o serie de chestiuni de suflet care se pot arăta tulburătoare. În plus, te pot paște o serie de iluzii, de fantasme despre o persoană din trecut sau vizavi de o persoană la care visezi în secret. Poate că e vremea să încerci să te decizi ce vrei de fapt, ce îți dorești, mai ales dacă ești celibatar. Poate că nu ar strica o rundă la terapeut dacă nu reușești să te descâlcești din ițele unei povești mai complicate, poate mai vechi. Dacă ești deja parte a unui cuplu cu vechime, ar putea fi de bun augur și foarte sănătos pentru viața în doi să dați cărțile pe față și să vă eliberați de chestiuni din trecut care strică atmosfera prezentă. Indiferent dacă ești celibatar sau cu pereche, nu strică să îți explorezi vulnerabilitatea și să o expui atât cât crezi că trebuie pentru a te simți în siguranță.

    Venus intră în opoziție cu Uranus, iar acest aspect se resimte mai puternic pe 12 și 13 octombrie. Conflictul despre care vorbeam mai sus se poate adânci și poate ajunge să te streseze peste măsură. Încearcă să găsești metode prin care să te liniștești, să te reechilibrezi. Munca în folosul comunității, implicarea în proiecte cu impact social, de caritate, umanitare te pot ajuta să îți canalizezi constructiv energia. Ar fi bine ca în această perioadă să eviți deplasările, mai ales cele în interes profesional. Creează în programul tău momente de solitudine, momente în care să meditezi, să încerci să îți golești mintea de balast, de zumzetul și interesele celorlalți. Doar așa poți ajunge la claritate, la liniște interioară și la decizii înțelepte.

    Pe 12 octombrie, Soarele intră în aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul semnului tău, inspirându-ți optimism, poftă de viață, încredere în viitor. Găsești în tine resursele necesare reechilibrării fizice și mentale. Se poate să faci pace cu un prieten sau să întâlnești persoane noi, interesante. Sunt Săgetători care primesc sprijin și/sau propuneri de colaborare și din afara țării.

X