• Studii astrologice personalizate

 • Horoscop zilnic

  Joi, 28 ianuarie 2021 Luna Plină de azi aduce revelații legate de un proiect profesional important sau de direcția în care ar trebui să mergi în viață. Se poate încheia o etapă a unui proiect ce te catapultează în atenția publică sau măcar te scoate în față în cercul social din care faci parte. În următoarele două săptămâni concentrează-te pe carieră, familia va fi bine. Din altă perspectivă însă, un secret neplăcut ar putea fi expus, cu efecte asupra familiei. Dar acum este cea mai bună ocazie pentru a da cărțile pe față și pentru a clarifica lucrurile.

  Previziuni generale, valabile pentru toate zodiile 

   

 • Compatibilitati pentru Sagetator

  foto: Ole-Martin Mørk - https://flic.kr/p/72bMJj Sagetator - Berbec  Combinatie care, in cele mai multe cazuri, se dovedeste foarte buna. Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de Foc, iubesc miscarea, noul, iesirile in societate. Atractia este imediata, dragoste la prima vedere, daca vreti, si dureaza foarte mult. Important este sa-si respecte unul altuia libertatea si nevoia de miscare.

  Mai mult...

  Ce trebuie să știi despre zodia Săgetătorului

  Perioada: 21 noiembrie – 21 decembrie Element: Foc Calitate: semn Mutabil Polaritate: Masculin Verb: a înțelege Planeta guvernatoare: Jupiter Metal: cositor, staniu Culoare: albastru pur PORTRET Zodia Săgetătorului se întinde între 21 noiembrie şi 21 decembrie (dar aceste zile pot varia în funcţie de an), este al nouălea semn al zodiacului şi reprezintă dominarea

  Mai mult...

 • Descoperă mesajul astrelor!

  Dacă ai o dilemă și ai nevoie de un sfat sau dacă vrei să te descoperi, comandă un studiu personalizat scris de un astrolog profesionist și nu întocmit automat de un program de calculator!

  Contactează-mă!

X