• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa VI a Scorpionilor, casa muncii și a sănătății, ceea ce poate sugera că ajungi la un punct critic în viața profesională, în ceea ce privește o afecțiune sau la finalul unui proiect profesional. Acesta din urmă îți poate aduce multe împliniri și satisfacții materiale, dacă ținem cont de influența benefică a lui Jupiter asupra momentului de Lună Plină.

  Detaliile cele mai mărunte ale vieții de fiecare zi, dar mai ales ale vieții profesionale ies la lumină și îți pot schimba perspectiva asupra unor chestiuni ce țin de organizarea muncii sau de relația cu colegii ori de posibilitățile reale de câștig. Sunt Scorpioni care începând cu această săptămână decid să își caute alt loc de muncă, mai bine plătit și au și mari șanse să îl găsească. Pe de altă parte, este cel mai bun moment să pui capăt unor obiceiuri alimentare proaste, unui stil de viață dezordonat, impulsiv și presărat cu excese diverse.

  Dar trebuie să ținem cont de faptul că Pluton, guvernatorul Scorpionului, aspectează tensionat Luna Plină, iar careul său cu Soarele se resimte puternic pe 14 și 15 octombrie. Este momentul să privești lucrurile în față, mai ales în ceea ce privește direcția în care merge cariera sau afacerea ta. Este momentul unor decizii dificile, transformatoare, momentul să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă acestea sunt neplăcute. Se poate să constați că relația cu perechea de viață sau chiar cu fosta pereche de viață este umbrită se secrete, manipulări. Dar este foarte posibil ca șeful să te pândească din umbră, să urmărească ce spui, ce faci, dacă ești performant la locul de muncă sau doar teoretizezi în loc să pui mâna să faci practic.

  Ai putea folosi constructiv acest tranzit apelând la metode de relaxare, ocupându-te de sănătatea ta mentală, de echilibrul psihic. Acesta depinde în mare parte de modul în care se desfășoară viața profesională. Dacă au un loc de muncă stresant sau care nu te împlinește emoțional, fă tot ceea ce este necesar pentru a-ți găsi altceva de făcut. Oferă-ți momente de singurătate, nu te lăsa atras în intrigile colegilor, ale rudelor. Dacă stresul este prea ridicat, găsește o persoană care să te asculte fără să te judece și fără să îți trădeze încrederea și secretele cele mai intime.

  Mercur este o planetă foarte activă în aspecte armonioase, săptămâna aceasta și reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru Scorpionii care doresc să își pună la punct situația financiară, dar și anumite proiecte de viitor. Mercur guvernează casa VIII a Scorpionilor ( casa intimității, a resurselor comune, a taxelor, impozitelor, a creditelor, datoriilor, dar și a finanțărilor, a moștenirilor), dar și casa XI (casa prietenilor, a grupurilor socio-profesionale, a tehnologiei). Astfel, de-a lungul acestei săptămâni, comunicarea și abilitățile tale de relaționare se îmbunătățesc simțitor. Vorbele și ideile tale impresionează și cântăresc mult în ochii celorlalți.

  Trigonul dintre Mercur și Neptun se simte puternic pe 15 și 16 octombrie și deschide nebănuite posibilități romantice. Pasiunea, tandrețea, apropierea sufletească își regăsesc locul de cinste chiar și în cele mai vechi dintre parteneriate și incită fantezia Scorpionilor aflați în pragul unor noi cuceriri amoroase. Acest aspect indică faptul că imaginația și creativitatea sunt la cote foarte bune și le poți pune în slujba celorlalți, în slujba unei cauze sociale, ceea ce îți va aduce avantaje și beneficii directe și ție personal. Din altă perspectivă, se recomandă să îți oferi clipe de răsfăț, să cheltui pentru tine, pentru ceva ce-ți place. Ai putea avea surpriza să constați că persoana iubită îți oferă un cadou peste așteptările tale sau organizează un moment romantic absolut irezistibil.

  Săptămâna se încheie sub bunele auspicii ale Lunii în tranzit prin Rac, dar și ale unui aspect armonios între Venus, guvernatoarea relațiilor Scorpionilor, și Saturn. Multe se pot clarifica în acest weekend, discuțiile cu perechea de viață pot lua o turnură mai matură, mai realistă, mai aplicată. Se poate rezolva o situație complicată, tensionată, cu ajutorul sincerității, mai ales la nivel emoțional. Nu-ți place să arăți ce simți, mai ales dacă ești rănit, dacă suferi, dar dacă alegi să vorbești despre sensibilitatea și vulnerabilitatea ta vei avea foarte mult de câștigat în relațiile amoroase. Weekendul acesta ai putea decide să reiei o relație cu o persoană dragă de departe, mai ales dacă ești celibatar sau proaspăt divorțat.

X