• Studii astrologice personalizate

 • Începi săptămâna în plin conflict cu perechea de viață, cu un partener de afaceri sau poate cu banca sau cu fiscul. Opoziția Mercur – Uranus, despre care am vorbit și săptămâna trecută, se resimte până pe 8 octombrie. La fel și careul dintre Soare și Saturn. De aceea, tensiunile se amplifică, mai ales acolo unde e vorba despre bani, despre o împărțeală, despre cote parte, despre ieșirea dintr-o sau intrarea într-o investiție comună. Un prieten sau o persoană din anturaj tinde să se amestece în relațiile tale, poate chiar în căsnicie, iar acest lucru are un efect nefast. Dar sunt și Scorpioni care nu sunt foarte siguri dacă să înceapă o relație amoroasă cu o persoană pe care până acum au considerat-o prietenă. Cu Uranus în tranzit prin casa VII, parteneriatele sunt oricum instabile, indiferent de natura lor.

  Careul dintre Soare, guvernatorul carierei Leilor și Saturn ar putea sugera probleme în comunicarea cu șefii sau cu alte persoane cu care ai relații profesionale, de afaceri. E posibil să deduci, dintr-o simplă discuție în contradictoriu, că ai mai mulți dușmani decât credeai. Pe de altă parte, șeful, un partener, de afaceri ar putea face un pas în spate pentru a te lăsa să te desfășori și să greșești. Ideal ar fi să faci și tu un pas în spate, să lucrezi mai discret, să vorbești mai puțin despre planurile tale și să fii foarte atent la maniera în care comunici. Tendința este aceea de a fi prea rece, prea distant, prea autoritar. Nu-i îndepărta pe cei apropriați, dragi sufletului tău.
  Sunt însă și Scorpioni care s-ar putea simți obosiți la nivel mental, prea tracasați, iar cum Soarele e în casa XII, bine-ar fi să opteze și pentru perioade mai îndelungate de odihnă.

  Pe 8 octombrie, Venus, guvernatoarea casei VII, a relațiilor, parteneriatelor, a căsătoriei Scorpionilor, își începe tranzitul prin Scorpion, tranzit ce va dura până la 1 noiembrie. Cu Venus în semnul tău, se poate să te preocupe mai mult parteneriatele, deși s-ar putea să ai impresia că persoana iubită devine dintr-o dată mai posesivă, mai vocală, mai aruncată peste spațiul tău personal. Farmecul tău personal devine irezistibil pentru sexul opus și se poate să te trezești asaltat de admiratori și de admiratoare. Gestionează cu grijă acest fenomen ca să nu ajungi să-ți complici viața inutil și pe termen lung. O iubire din trecut ar putea reveni în viața ta sau te gândești tu mai intens la o fostă căsnicie sau poate la o iubire pe care ai lăsat-o în urmă, dar în sufletul tău nu s-a stins niciodată.

  Venus se găsește în opoziție cu Uranus, opoziție ce se simte mult mai puternic pe 12 și 13 octombrie. Acest gen de aspect poate prevesti o perioadă în care relațiile amoroase încep brusc și se încheie la fel de brusc. Dacă faci parte dintr-un parteneriat care n-a funcționat niciodată prea bine (fie el de afaceri, fie amoros), acum ar fi momentul să apuci taurul de coarne. Ai grijă însă că e unul cam puternic și o să te cam scuture. Opoziția Venus – Uranus poate sprijini Scorpionii care sunt deschiși schimbării, Scorpionilor pregătiți să umble la lucruri sensibile, la bazele emoționale ale relațiilor lor și să asculte ce are de spus și perechea, partenerul, asociatul. Cel mai probabil, ceea ce nu a mers niciodată, se va încheia acum, foarte brusc. Ceea ce merită salvat, intră într-o perioadă de tranziție. Mare atenție la relațiile care funcționează după un tipar de despărțire-reîmpăcare-despărțire-reîmpăcare etc. Nu te avantajează. În loc să te reîmpaci a nu știu câta oară, mai bine distanțează-te și mai mult, eventual deschide negocieri.

  Pe 12 octombrie, Soarele intră în sextil cu Jupiter, iar acest lucru este de foarte bun augur pentru carieră, pentru venituri. E posibil să primești ca de nicăieri o propunere de colaborare, de afaceri, o propunere de angajare. Se recomandă însă atenție la o predispoziție spre a cheltui prea mult pentru a impresiona. Profită de weekend pentru a te răsfăța cu măsură, pentru a-ți răsfăța perechea de viață sau părinții. Surprinde-i pe cei dragi cu un dar.

X