• Studii astrologice personalizate

 • Consultații pe Skype!

  NOU! Începând din luna octombrie te poți programa și la consultații individuale pe skype, în sistem video call. Prețurile sunt 150 de lei pentru 60 de minute sau 200 de lei pentru 90 de minute. Programările se fac în avans, la fel și plata consultației!

  Scrie-mi la [email protected]!

 • Jupiter în Scorpion (10 octombrie 2017 - 8 noiembrie 2018)

  Află ce beneficii îți aduce Jupiter în Scorpion și care sunt capcanele de care ar trebui să te ferești! Află spre ce sector/sectoare de viață ar trebui să îți canalizezi energia, unde crești mai ușor, cum poți progresa, ce anume trebuie să lucrezi la tine! Descoperă ce aspecte importante face Jupiter cu planetele din harta ta natală, cum te afectează sau te ajută acestea, dar și perioada de retrogradare a planetei!

  Acest studiu costa 120 de lei! Contactează-mă la [email protected]

 • Astrologii începători sau avansați care doresc să își consolideze cunoștințele se pot programa pentru sesiuni private online, sesiuni care se vor desfășura pe skype. Acestea nu reprezintă grupuri de discuții, nu cuprind mai mulți cursanți în același timp și sunt structurate în funcție de nevoile fiecăruia. De aceea, este nevoie să vă anunțați din timp intenția pentru a stabili împreună un parcurs și un preț pe modul sau pe ședință, în funcție de cantitatea de informații și de numărul de ședințe necesare fixării sau înțelegerii anumitor noțiuni, tehnici de lucru și interpretării.

  Doritorii mă pot contacta la [email protected] sau [email protected] pentru a discuta alte detalii.

  Vă aștept cu drag!

X