• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec (14 octombrie) marchează începutul de săptămână și susține vindecarea sufletului și liniștirea minții. Luna Plină activează pentru Tauri casa XII, a solitudinii, a sacrificiilor, dar și a vindecării, a împăcării cu trecutul, a încheierilor. De aceea, ar fi foarte constructiv ca săptămâna aceasta să faci ordine în sufletul tău și să încerci să te desprinzi de situații care nu mai sunt funcționale, de relații care au expirat de mult și nu fac decât să îți polueze existența. Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a încheia o situația din familie, pentru a încheia un conflict sau poate chiar relația cu anumite rude.

  Un capitol care ține de casă și familie poate ajunge la un moment culminant sau se încheie. Pentru că Luna și Soarele se găsesc în aspecte armonioase cu Jupiter, ai putea spera la un beneficiu financiar, la un cadou, un câștig la noroc, se poate ca părinții să își ofere sprijinul financiar sau ți se aprobă o linie de credit, un credit imobiliar etc.

  Pe de altă parte, e posibil să simți nevoia de izolare, nevoia să mergi într-un pelerinaj sau să petreci mai mult timp în liniște, într-un loc izolat, poate chiar în natură. Te pot avantaja ședințele de meditație, de masaj, exercițiile de relaxare, te ajută muzica sau sunetele din natură. Profită de conjunctura astrală pentru a te reconecta la tine, la vocea interioară călăuzitoare.

  Soarele și Luna se găsesc însă și în aspecte tensionate cu Pluton. Careul dintre Soare și Pluton se simte puternic în perioada 13 – 15 octombrie și prevestește o perioadă de schimbare, de tranziție. Schimbările îi vor stresa întotdeauna pe Tauri, dar ar fi bine să te conectezi la optimismul jupiterian și să te gândești că tot răul este spre bine, că lucrurile vor lua, în final, o întorsătură cum nu se poate mai bună, mai favorabilă pentru tine. Pluton guvernează relațiile Taurilor, iar careul cu Soarele indică un adevăr care iese la lumină fie în căsnicie, fie la locul de muncă, fie în familie, fie în cadrul unei colaborări. Ai putea afla ceva care să se tulbure, care să îți arate că este nevoie să schimbi ceva la bazele pe care îți construiești relațiile sau poate viața profesională ori relațiile profesionale. Tinzi să contești autoritatea partenerilor, a părinților, apar ușor conflicte de principii. Sau poate că părinții nu sunt deloc de acord cu relațiile tale amoroase, cu modul în care te tratează perechea de viață. Ia în calcul faptul că s-ar putea să aibă dreptate, chiar dacă e un adevăr care nu-ți convine.

  Pe de altă parte, se recomandă ca luni și marți să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a dezamorsa anumite conflicte sau măcar pentru a nu le agrava. Oricât de puternic ar fi impulsul de a-ți impune punctul de vedere, de a-i contesta pe ceilalți, e mai bine să îți alegi un rol de observator. S-ar putea să surprinzi nuanțe interesante.

  Mercur, planeta care guvernează banii munciți ai Taurilor, dar și casa V, a iubirii, a copiilor, a aventurilor sentimentale, a distracțiilor și hobby-urilor, se găsește toată săptămâna în aspecte armonioase cu Saturn, Neptun și Pluton. Mercur tranzitează, alături de Venus, guvernatoarea Taurului, dar și guvernatoarea casei muncii Taurilor, casa VII, a parteneriatelor. De aceea, sunt favorizate tranzacțiile, încheierea de contracte, de noi colaborări. Acestea promit să îți aducă venituri frumoase și să te pună în valoare la nivel profesional, dar și ca om, în general. Este o săptămână foarte bună pentru a apela la consiliere de orice fel, dar mai ales financiară, o săptămână în care te inspiră și te atrag relațiile și colaborările profesionale la distanță.

  Pe 15 și 16 octombrie, se resimte mai puternic trigonul dintre Mercur și Neptun, aflat în casa XI, a prietenilor, a grupurilor sociale, a planurilor și aspirațiilor de viitor. Acest aspect favorizează proiectele de grup, implicarea în cauze comune care să vizezi nu doar interesele tale personale, ci scopuri mai înalte. Implicarea într-un program de voluntariat pe poate aduce în contact cu persoane care să îți ofere apoi un loc de muncă plătit, așa că nu e cazul să disperi dacă nu ai un loc de muncă. Pe de altă parte, acest aspect indică faptul că ai putea să începi o frumoasă poveste romantică, că ai putea să îți faci un prieten/o prietenă cu care să îți descoperi afinități sufletești deosebite.

  Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă serioasă, ar fi momentul cel mai potrivit să privești spre viitor, să discuți cu persoana iubită despre cum arată viitorul vostru împreună. Ai grijă totuși la o predispoziție de a idealiza persoana iubită, de a trece cu vederea anumite defecte evidente.

  Finalul de săptămână stă sub influența unor aspecte armonioase între Venus și Saturn, dar și între Mercur și Pluton. Acestea prevestesc împăcări, acorduri, fie ele și de principiu, tranzacții favorabile, negocieri promițătoare, dar poate chiar și termeni mai buni în ceea ce privește anumite colaborări. Reușești să ajungi la o viziune comună cu perechea de viață, cu un partener de afaceri sau cunoști o persoană interesantă aparținând altei culturi. Îți poate fi favorabilă o călătorie, dar poate că nu ți-ar strica nici să ieși la un concert, la o expoziție.

X