• Studii astrologice personalizate

 • Săptămâna începe cu tensiuni în plan profesional, ți-e greu să ajungi la aceleași idei și la aceeași viziune cu colegii tăi. Sub semnul careului dintre Venus și Pluton, resimțit de la 30 septembrie, la 2 octombrie, poate fi rost de ceva încrâncenare, încăpățânare. Probabil, sub pretextul armoniei, ai vrea ca toată lumea să facă exact ca tine, ce crezi tu că e mai bine. S-ar putea să fii catalogat ca manipulator și sancționat de colegi. Din altă perspectivă, acest aspect ar putea fi un îndemn la a schimba ritmul, la a ieși din rutină și de a te cultiva pentru lărgirea sau schimbarea perspectivei asupra vieții, asupra unei chestiuni profesionale ori poate a uneia relaționale.

  Pluton guvernează casa VII, a parteneriatelor Taurilor, iar la 3 octombrie revine la mersul direct, ceea ce ar putea indica mai multă claritate partenerială. Taurii implicați în relații la distanță ar putea să găsească soluții pentru ca acestea să funcționeze mai bine și să le dea mai puține bătăi de cap. ar fi poate o idee bună să ieși din zona de confort relațional, să încerci ceva nou în cuplu sau în alegerea unui partener/a unei partenere, în cazul în care ești celibatar/celibatară. Sunt însă și cupluri în care puțin mai multă distanță nu strică și ar fi bine să eviți posesivitatea, gelozia.
  Revenirea lui Pluton la mersul direct ar putea fi resimțită de mulți Tauri ca o revigorare a capacităților intelectuale. Simți că ți se deschide mintea și poate chiar te tentează să te înscrii la cursuri sau la vreun atelier de dezvoltare personală.

  Mercur, planeta care guvernează casa iubirii și a copiilor, a creativității și a distracției Taurilor, intră, pe 3 octombrie, în casa VII, a parteneriatelor, a asocierilor, a căsătoriei. De aceea, îți exprimi cu mai multă ușurință afecțiunea față de persoana iubită, dar te bucuri și de o mai mare putere de seducție. Taurii celibatari ar putea întâlni o persoană deosebit de atrăgătoare, iar lucrurile să evolueze foarte repede. E bine să îți lași loc de manevră pentru că Mercur va retrograda prin casa VII, de la 31 octombrie, la 20 noiembrie și multe se pot schimba. Până la retrogradare, începând cu 6 octombrie, Mercur se va afla în opoziție cu Uranus din Taur. E posibil să nu fii prea decis dacă să te legi la cap cu o relație serioasă sau să ții lucrurile într-o notă mai lejeră, mai fără angajamente. Cel mai probabil, ți se vor cere asumări, promisiuni, garanții, iar tu nu vei fi prea dispus să le oferi.
  Mercur guvernează însă și casa II, a banilor Taurilor, casa valorilor și a resurselor personale, iar Uranus guvernează casa X, cariera, reputația socio-profesională, ambițiile Taurilor. De aceea, opoziția acestor planete ar putea sugera că simți nevoia să revoluționezi și/sau închei o serie de parteneriate, de colaborări care par să îți consume prea multe resurse fără să îți aducă faima sau realizările dorite.

  Pe 4 octombrie, Marte își începe tranzitul prin casa muncii și a sănătății Taurului, ceea ce sugerează că o chestiune profesională mai veche poate reveni în atenția ta, eventual cauzându-ți stres. Dar, la fel de bine, un proiect profesional se poate încheia sau decizi că ar fi vremea să cauți ceva nou, un alt loc de muncă. Sunt însă și Tauri care vor folosi acest tranzit pentru a-și face ordine în viață, pentru a-și reorganiza programul, pentru a se eficientiza. Nu ignora starea de sănătate, fii mai activ, fă mai multă mișcare, înscrie-te la un program de fitness sau poate e momentul să faci câteva ședințe de kinetoterapie.

  La 6 octombrie, Soarele din Balanță intră într-o confruntare destul de neplăcută cu Saturn din Capricorn, iar acest lucru ar putea să indice conflicte în familie, diferențe mari de opinie și de viziune între tine și părinți, spre exemplu. Sunt și Tauri care se văd puși în situația de a avea grijă de unul dintre părinți, ceea ce poate deveni constrângător, le încarcă programul și generează mult stres.

X