• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină de pe 9 martie, îți activează axa caselor V (Luna în Fecioară) și XI (Soarele în conjuncție cu Neptun în Pești). Casa V este casa iubirii, a aventurilor sentimentale, dar și a creativității, a copiilor și a distracțiilor. De aceea, e posibil ca în jurul datei de 9 martie, un flirt, o aventură sentimentală să atingă un punct de maxim sau să se încheie. Dar poate fi vorba doar despre încheierea unei etape afective pentru a intra într-o etapă nouă. Poate că ceea ce a fost până acum doar un flirt, o ia pe un făgaș mai serios, constați că se pot face planuri de viitor, poate chiar pentru întemeierea unei familii. De asemenea, e posibil ca o relație amicală să devină ceva mai mult sau o relație ce părea de iubire să se transforme în ceva cu totul platonic.

  Se poate spune că sub aceste influențe astrale, săptămâna este bună pentru declarații de dragoste, pentru dovezi de iubire. Bucură-te dacă le primești, dar fii și tu mai activ în a-ți declara și demonstra afecțiunea față de persoana iubită, față de copii, dacă ai. Dacă dorești să concepi un copil, aceasta ar putea fi o perioadă foarte bună, iar dacă iubești pe cineva în secret, nu ezita să îți faci cunoscute sentimentele față de acea persoană.

  Creativitatea este și ea la cote foarte bune, iar relațiile Lunii Pline cu planetele din Capricorn (Marte, Jupiter, Saturn și Pluton), casa IX a Taurului sugerează că un proiect personal, individual, creativ s-a copt și te vei bucura de rezultate concrete dintre cele mai bune. De asemenea, ai putea planifica o călătorie mult dorită sau culegi roadele unei călătorii de afaceri, poți atrage o finanțare din parte unei persoane din străinătate care decide să îți acorde încredere. Pot fi mai cu seamă avantajați Taurii care au proiecte legate de comunicare, comunicații, educație sau poate un proiect publicistic. Dacă ai o afacere proprie caută să îți faci mai multă reclamă, nu pierde nicio ocazie de a ieși în față, de a-ți promova activitatea, produsele. Tranzitele prin casa IX susțin activitatea academică, astfel că ai putea lucra cu mai mult spor la o teză de doctorat sau poate la cea de licență.

  Imediat după Luna Plină, pe 10 martie, Mercur revine la mersul direct, prin Vărsător, casa X a Taurului, casa carierei, a reputației socio-profesionale, a ambițiilor. Mercur guvernează pentru Tauri casa II, a banilor munciți, dar și casa V, a iubirii. De aceea, după 10 martie, orice confuzii și neînțelegeri romantice încep să se clarifice, încep să se întrezărească posibilități pe termen lung, se clarifică sau se deblochează o serie de chestiuni financiare. Comunicarea cu șefii, autoritățile statului, dacă e cazul, cu copiii, dar și cu persoana iubită devine tot mai bună. Un hobby ar putea deveni o afacere de mare succes, te poate aduce în lumina reflectoarelor. Profită de aceste oportunități!

  După 10 martie, mulți Tauri ar putea deveni mai încrezători în valoarea lor personală afirmându-se cu mai mult curaj într-o direcție profesională anume.

  Sextilele pe care Soarele le face cu Jupiter și Pluton de pe 10 până pe 15 martie ar putea indica succes financiar sau sprijin financiar din partea unui prieten, a unui grup. E posibil, de asemenea, să atragi o finanțare, să convingi pe cineva să îți susțină un proiect. Sau primești vești bune despre un credit imobiliar pe care ți-l dorești, vizavi de dorința de a achiziționa o locuință sau poate de a vinde una la un preț avantajos. Pluton guvernează casa relațiilor, a parteneriatelor, căsătoriei Taurilor, iar aspectul armonios cu Soarele poate indica faptul că perechea de viață știe cum să te facă să te simți în siguranță. Dar, se poate ca această influență să se simtă și în plan profesional și să întâlnești colaboratori și/sau parteneri, asociați puternici, influenți și gata să îți susțină afacerile și ideile de afaceri.

   

   

   

X