• Studii astrologice personalizate

 • Săptămâna aceasta va trebui să te adaptezi la schimbări de ritm care probabil nu-ți vor fi mereu pe plac, dar n-ai ce face, dacă dorești să vezi progres în viața ta. Nu ai cum să înaintezi, să te dezvolți, dacă te împiedici de aceleași și aceleași scheme învechite de acțiune, gândire și simțire. Până pe 8 octombrie, se resimt opoziția dintre Mercur și Uranus, dar și careul Soare – Saturn, despre care am vorbit și în previziunile săptămânii trecute. Nu-ți va fi prea ușor să te mobilizezi și e posibil să simți mereu opoziția celorlalți, apare tendința de a intra în conflicte de principii cu colegii sau cu familia.

  Este o perioadă bună să analizezi, chiar în condiții de stres, care sunt factorii care îți afectează eficiența. Se poate să constați că anumite colaborări sau poate chiar concepții și convingeri proprii nu mai sunt funcționale. Dozează-ți cu grijă eforturile și nu te da peste cap să-i impresionezi pe alții, ci concentrează-ți forțele astfel încât să dai tot ce ai mai bun fără să te epuizezi fizic și psihic.Bazele pe care îți construiești programul zilnic ar trebui revizuite, dar la fel ar fi bine să meditezi la modul în care înțelegi ideea de autoritate și poate chiar la predispoziția de a ceda celorlalți propria ta autoritate. Nu te lăsa descurajat de nimic și încearcă să descoperi în tine și să cureți concepții auto-limitatoare, poate un vechi ecou dintr-o copilărie în care figura paternă îți spunea că nu poți, că nu meriți, că nu te descurci.

  Pe 8 octombrie, Venus, guvernatoarea semnului tău, își începe tranzitul prin Scorpion, semn pe care îl tranzitează până la 1 noiembrie. Pentru Tauri, Scorpionul este casa VII, a relațiilor cu ceilalți, a parteneriatelor, a căsătoriei, iar tranzitul lui Venus pe aici sugerează că îți vei întoarce atenție spre ceilalți, spre modul în care relaționezi, spre îmbunătățirea parteneriatelor ori a căsătoriei. Dar drumul spre mai bine poate fi presărat cu situații tensionate, cu răsturnări de situație, cu turbulențe afective, cu necesitatea de a aduce la suprafață și lucrurile mai puțin plăcute din relațiile tale, indiferent de natura acestora. Venus intră în opoziție cu Uranus din Taur, iar acest aspect se resimte cel mai tare pe 12 și 13 octombrie și prevestește schimbări în proiectele pe termen lung, opoziții cu perechea de viață sau cu șeful vizavi de anumite strategii, vizavi de direcția de mers sau de viitorul căsniciei ori a vreunui parteneriat profesional, a unei afaceri. Sunt și Tauri care în această perioadă nu se pot decide dacă să oficializeze o relație sau nu. În relațiile mai vechi și frământate de neînțelegeri, se poate pune și problema divorțului, iar aceasta poate să vină brusc, simți că nu se mai poate așa, că vrei să te eliberezi acum pentru a redobândi controlul asupra direcției în care merge viața ta.

  Din altă perspectivă, instabilitatea relațională poate deschide căi de renegociere, de reașezare. Ar trebui să fie loc pentru ca fiecare să-și exprime punctul de vedere, nemulțumirile, dar și soluțiile pentru ca relațiile să devină constructive, armonioase, aducătoare de împliniri și de mai puțin zbucium.
  Venus guvernează, pentru Tauri, și casa VI, a muncii și a sănătății, astfel că intri într-o etapă în care te ajută asocierile, parteneriatele sau ai putea cere sfatul unor specialiști pentru a-ți găsi un loc de muncă mai bun. Ai putea avea parte de un nou contract de muncă, dar pentru că Venus este în opoziție cu Uranus, planetă ce guvernează casa X, a carierei, a reputației socio-profesionale, incertitudinea s-ar putea instala brusc în colaborările tale profesionale.

  Pe 12 octombrie, Soarele intră în sextil cu Jupiter, ceea ce favorizează inițiativele profesionale, câștigurile financiare prin muncă, plata unor datorii. E posibil chiar să primești un bonus, un cadou sau se prefigurează posibilitatea unei moșteniri, a unei despăgubiri, a recuperării unei datorii. Evită însă complacerea în obiceiuri alimentare proaste sau într-un stil de viață nesănătos. Profită de acest tranzit pentru a elimina excesele din viața ta, redu dulciurile, fă mai multă mișcare.

X