• Studii astrologice personalizate

  • Te interesează să îți extinzi perspectiva asupra vieții, să cucerești orizonturi noi și poate să te eliberezi de o serie de dependențe, datorii, partaje, obligații materiale presante. Cariera pare să își ia avânt, dar sunt și Vărsători care acum se gândesc la pensionare sau la asigurarea unei pensii mai ridicate. 

    Prima săptămână a lunii stă sub semnul unor aspecte armonioase între Marte și Pluton (2 octombrie), Venus și Pluton (3 octombrie), dar și sub semnul Lunii Pline în Berbec (5 octombrie) ce are loc odată cu o conjuncție Marte – Venus.

    Relațiile par să țină prima pagină în viața ta, mai ales dacă te cuprinde vreo nostalgie vizavi de o relație mai veche sau dacă te bate gândul să te lași atras într-o combinație extraconjugală. Simți nevoia să riști sau să îți împlinești o serie de dorințe secrete. Poate că ar fi mai constructiv să îți canalizezi energia spre a repara parteneriatele din care faci parte. Acordă mai mult timp persoanei iubite, perechii tale, găsește o cale de a acorda mai multă importanță intimității, construirii sau consolidării acesteia. Găsește vreme să discuți cu perechea de viață sau cu vreun partener de afaceri subiecte mai dificile pe care până acum le-ai amânat. Abordează direct nevoia de a te separa, de a divorța sau de a ieși dintr-o asociere. Acum se poate ajunge ușor la un acord. Sunt însă și Vărsători care acum decid să se căsătorească, să cumpere o proprietate împreună cu persoana iubită sau intră într-o asociere în participațiune. 

    Luna Plină din 5 octombrie îți activează axa cunoașterii, Luna fiind plasată în casa comunicării și învățării, a deplasărilor scurte sau a adaptării la mediul în care muncești și trăiești. O mulțime de lucruri pe care le-ai tot evitat se năpustesc spre tine și nu ai altă soluție decât să le tratezi cu deschidere și cu sinceritate. Se poate ca perechea de viață să îți spună o serie de adevăruri mai dureroase, mai neplăcute sau poate chiar te amenință că pleacă, dacă relația voastră nu e dintre cele mai bune. Este nevoie de o schimbare de perspectivă relațională. Din punct de vedere profesional, multe lucruri se petrec în umbră, în afara percepției tale și de aceea se recomandă prudență în acest sent. Poate că, într-un fel, ar fi bine să rupi pisica, să spui ce ai de spus și să pasezi mingea. 

    % | % | % | % | % | %
X