• Studii astrologice personalizate

 • Luna Plină din Berbec, de la 14 octombrie, activează casa III a Vărsătorilor, casa comunicării, a învățării, a deplasărilor scurte, a relațiilor cu mediul în care aceștia trăiesc și muncesc. Se deschide astfel o perioadă în care talentele tale de comunicator ar putea fi folosite la maximum, te împrietenești mai ușor cu vecinii, îți faci relații prin cartier, prin diverse magazine, birouri, ești în relații mai cordiale cu colegii de muncă. De asemenea, se poate ca anumite negocieri să ajungă la punctul final și să se nască noi asocieri, parteneriate, să te alegi cu contracte și colaborări noi.

  Ai putea folosi energia acestei Luni Pline pentru călătorii scurte, pentru drumeții, iar acestea pot fi un prilej extraordinar de a cunoaște mai bine o anumită persoană, de a te apropia de cineva care îți place, care te atrage. Pentru Vărsătorii care au relații la distanță, se poate ajunge într-un punct critic, într-un punct în care lucrurile trebuie schimbate repede, cu orice preț. Influența armonioasă a lui Jupiter poate conduce spre o reîmprietenire, spre deschiderea spre țeluri comune.

  Dar până pe 15 octombrie se resimte foarte puternic careul dintre Soare și Pluton, iar acest lucru sugerează că ies din nou la lumină conflicte de principii cu ceilalți, dispute, discuții, mai ales în plan profesional, dar și cu perechea de viață. Se poate să resimți că șefii, partenerii, soțul/soția îți sunt împotrivă, îți pun piedici și este nevoie de multă răbdare pentru a nu arunca în aer anumite relații, proiecte. Este foarte posibil să simți intens nevoia unor schimbări radicale în viață, dar perechea ta nu pare să fie de acord, nu prea vrea să te susțină, ba, mai mult va tinde să se îndepărteze ori să te șantajeze emoțional că dorește o separare. Cântărește cu răbdare opțiunile și caută să te eliberezi de presiunile interioare.

  Din fericire, Mercur, planeta care guvernează casele iubirii și ale intimității Vărsătorului, se găsește în aspecte armonioase cu Saturn, Neptun și Pluton de-a lungul întregii săptămâni. De aceea, pe măsură ce zilele acestei săptămâni se scurg, câștigi în claritate, în profunzime și în liniște, în echilibru afectiv, intelectual, dar și intim. Viitorul unei relații, al unui parteneriat nu mai pare atât de întunecat, găsești resursele necesare, sprijinul necesar din partea celorlalți pentru a-ți pune în aplicare planurile. Chiar și perechea de viață revine la sentimente mai bune pe măsură ce vede mai clar imaginea de ansamblu, perspectivele pe termen lung.

  Pe 15 și 16 octombrie se cere însă prudență în ceea ce privește cheltuielile. Ești mai tentat ca oricând să spargi o sumă mult prea mare de bani pe produse de lux care nu-ți trebuie, pentru mofturile copiilor sau în încercarea de a impresiona o persoană de sex opus. Se recomandă să lași deoparte impulsurile spre grandomanie, dorința de a arăta celorlalți ce important sau ce puternic ești. De asemenea, fii avertizat că ești mai ușor de înșelat sau de folosit de persoane care pretind că te iubesc, dar care sunt interesate de banii sau de statutul tău socio-profesional și de avantajele care decurg de aici. Sunt însă și Vărsători care săptămâna aceasta iau decizii financiare deosebit de inspirate, reușesc să pună pe roate o afacere unică și reușesc să progreseze cu plata unor datorii.

  Finalul de săptămână stă sub semnul tranzitului Lunii prin Rac și al unui aspect armonios între Venus și Saturn. Acest context astral promite multă liniște și pace în familie, dar și în sufletul tău, de unde mai mare grijă pentru sănătate, pentru schimbarea ritmului de viață. Fă-ți timp pentru relaxare, pentru a consulta un medic specialist în cazul în care ai probleme mai vechi de sănătate. Weekendul acesta poate aduce o întâlnire vindecătoare, un moment deosebit de cald, o bucurie sufletească în plan profesional, mai ales dacă lucrezi cu oameni, dacă oferi servicii, dacă ai grijă de cei din jurul tău.

X