• Studii astrologice personalizate

  • Planul profesional, relațiile de afaceri, relațiile profesionale sunt marcate la începutul acestei săptămâni de conflicte de principii. Încăpățânarea ta proverbială te-ar putea aduce în situații neplăcute, dificile, ai putea să-ți faci un dușman redutabil în persoana unui șef sau în persoana unei persoane sus-puse. Careul dintre Venus și Pluton, care se simte până pe 2 octombrie, poate indica însă și dificultăți în relațiile de familie, o îndepărtate de cei dragi, mari diferențe de opinie între tine și părinți, spre exemplu. Ar fi bine să faci un pas în spate, să ieși pentru ceva timp din atenția publică, dintr-un rol de autoritate, asumat până acum fără de probleme. Încearcă să te relaxezi, să te reîncarci energetic, să îți liniștești mintea și sufletul. Vei câștiga în claritate.

    De altfel, de pe 3 octombrie, Pluton, guvernatorul casei X, a carierei și a reputației socio-profesionale a Vărsătorilor, revine la mersul direct. De aceea, ai șanse mult mai mari să găsești soluții pentru o dilemă legată de carieră sau pentru a pregăti de lansare un proiect nou, radical diferit de ceea ce ai făcut până acum. Inspirația îți revine sau faci pace cu tine în privința unui proiect pe care îl țineai cu greu în viață, cu mari cheltuieli și eforturi care, în final, nu se mai justifică. Ești mai pregătit să te desprinzi de ceea ce nu mai este funcțional.

    Tot pe 3 octombrie, Mercur își începe tranzitul prin Scorpion, casa X a Vărsătorilor, și se creează cele mai potrivite oportunități pentru ca tu să-ți urmezi vocația, să exerciți o profesie care să te reprezinte, care să îți placă și să îți dea un sens, să îți dea sentimentul că participi activ la binele general, la binele societății din care faci parte. O asociere, o investiție comună ar putea să te ducă departe, spre succes, găsești investitori pentru a începe o afacere pe cont propriu, vinzi o idee, te descurci de minune în plan financiar și profesional.

    Pe 4 octombrie, Marte își începe tranzitul prin Balanță, pentru Vărsători, casa IX, a străinătății, a studiilor academice, a credințelor și convingerilor pe care își construiesc viața. Ești mai deschis spre cunoaștere, spre aventură, spre a explora noi teritorii. Sunt însă și Vărsători care tind să reducă tot ceea ce descoperă nou la vechile lor concepții despre viață, la anumite prejudecăți locale, generate de mediul în care muncesc și/sau trăiesc. Ar fi mai bine să profiți de acest tranzit pentru a pune într-o perspectivă nouă ceea ce știi, chiar într-o perspectivă mai largă, mai neobișnuită. O călătorie sau interacțiunea cu persoane din alte culturi îți pot deschide orizonturile cunoașterii, ale înțelegerii și poți îmbina cu succes teoria și practica. Te-ar putea ajuta să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală, la ateliere care să te ajute să te cunoști, să te descoperi sau care să te ajute să comunici mult mai eficient.

    La finele săptămânii te poți trezi brusc într-un conflict de familie, într-un conflict ce are legătură cu o moștenire, cu niște bunuri ce ar trebui împărțite. Dacă ești în proces de divorț, opoziția Mercur – Uranus sugerează că împărțirea bunurilor comune nu se face cu ușurință și este nevoie să te înarmezi cu răbdare. De asemenea, se pot ivi necazuri când e vorba despre custodia copiilor sau pensia lor de întreținere. Pentru unii Vărsători, viața amoroasă se poate da complet peste cap, un secret mai vechi îți poate exploda în față. Careul dintre Soare și Saturn te trage ușor de mânecă, te inspiră să iei lucrurile mai încet, să nu te grăbești să acționezi la scară mare, să nu forțezi lucrurile în căsnicie pentru că riști să faci mai mult rău decât bine. Știm că nu îți plac limitele, dar în ultimele zile acestei săptămâni este mai indicat să lucrezi într-un cadru bine stabilit ținând cont de ceea ce este confortabil pentru ceilalți, pentru perechea ta. În caz contrar, vei fi respins, iar cei dragi se vor ascunde de tine, nu îți vor mai spune ce își doresc, ce au de gând să facă.

X