• Studii astrologice personalizate

  • Cei care fac parte din relații mai vechi, problematice, ar putea încerca o reîmprietenire cu perechea de viață sau o încheiere amiabilă a căsătoriei, astfel încât lucrurile să meargă spre o prietenie de lungă durată, mai ales dacă există și copii care ar trebui să se bucure în continuare de ambii părinți, doar că… mai altfel. În această perioadă se pot găsi și regăsi cu mai multă ușurință țeluri aspirații comune sau punctele pe care le avem în comun cu ceilalți, ceea ce contribuie la relații mai armonioase și la o viață socială mai activă, la a ne face prieteni noi etc. Ar putea renaște ideea de înfrățire, diferențele sociale dispar mai ușor, la fel și intoleranța față de cei de altă rasă, religie etc.

    Cei care doresc, se pot bucura de mai multe oportunități de a participa la proiecte comune, la proiecte umanitare, pot aduna în jurul lor un grup de lucru sau, de ce nu, pot apela la o formă de terapie de grup, dacă e nevoie. Relațiile de prietenie se întemeiază mai ușor și regăsim mai ușor în noi înșine plăcerea de a ajuta în cadrul unor organizații de binefacere. Putem profita de acest tranzit pentru a ne căuta și găsi locul printre ceilalți, pentru a ne conștientiza rolul în societate sau într-o organizație ori multinațională pentru care lucrăm.

    Dacă reușim să ne conectăm la energia inovatoare a Vărsătorului am putea găsi soluții dintre cele mai nonconformiste pentru a ne reorganiza relațiile, asocierile, parteneriatele, dar și resursele personale, am putea (re)descoperi sensul iubirii universale.

    % | % | % | %
X